FOLLOW US: facebook twitter

Βρήκε χρήματα σε ΑΤΜ και τα… παρέδωσε!

Ημερομηνία: 09-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε μια κίνηση που δείχνει ότι η ανθρωπιά, ξεπερνά τις όποιες δυσκολίες η οικονομική κρίση έχει επιφέρει, προχώρησε Στρατιωτικός, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε χρήματα και κάρτα ανάληψης μετρητών στην κάτοχο τους, που τα είχε ξεχάσει σε ΑΤΜ τράπεζας στον Πύργο.

Ο Ηλείος στρατιωτικός Γρηγόρης Κατσέτης, που βρίσκεται στο χωριό του στον Αμπελώνα για διακοπές, το μεσημέρι του Σαββάτου, επισκέφθηκε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας προκειμένου να πάρει χρήματα και προς έκπληξη του, όταν επιχειρήθηκε να ενεργοποιήσει το μηχάνημα, αυτό του «πρόσφερε» 420 ευρώ. Αμέσως διαπίστωσε ότι το ΑΤΜ ολοκλήρωνε προηγούμενη συναλλαγή καθώς στο μηχάνημα υπήρχε ακόμα μια ξεχασμένη κάρτα συναλλαγής. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρε την απόδειξη και τα χρήματα, και πήγε στην Αστυνομία αφού πρώτα έριξε την κάρτα συναλλαγής κάτω από την πόρτα της Τράπεζας.

Στην Αστυνομία, ενημέρωσε για όλα όσα είχαν συμβεί ενώ την επόμενη επισκέφθηκε και την Τράπεζα προκειμένου να ενημερώσουν την κάτοχο της κάρτας για την απώλεια της. Έτσι και έγινε. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας παρέδωσαν την κάρτα στην κάτοχο της και ταυτόχρονα ο κ. Κατσέτης τα χρήματα στην κυρία που τα είχε «ξεχάσει» και μάλιστα δεν είχε αντιληφθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή για την απώλεια τους.

Με τη σειρά της, η κάτοχος της κάρτας και των χρημάτων, τον ευχαρίστησε για την πράξη του και του ευχήθηκε να είναι πάντα υγιής και το καλό που έκανε να του ανταποδοθεί διπλάσια και τριπλάσια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος