FOLLOW US: facebook twitter

«Βούλιαξε» από τον κόσμο το Στρέφι: Εγκαινιάστηκε χθες η 32η Εμποροπανήγυρη

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Και επίσημα άνοιξε τις πύλες της η 32η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου, με τα εγκαίνια που τελέσθηκαν παρουσία του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, το απόγευμα της Κυριακής.

Πλήθος κόσμου ήδη από την προηγούμενη ημέρα επισκέπτεται το χώρο της αγοράς, που αποτελεί «κόσμημα» για την τέλεση τέτοιων εμποροπανήγυρων, λόγω της νέας ασφαλούς κατασκευής που πλέον θα στήνεται κάθε χρόνο στο Στρέφι.

Στο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Ηλείας ευχήθηκε καλές και ποιοτικές στο κοινό και καλές δουλειές στους έμπορους. Ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Θύμιος Κοτζάς, ευχαρίστησε τους παριστάμενους και έκανε μια αναδρομή στα παλιότερα χρόνια με την ζωοπανήγυρη σε Βάραγκα και Ολυμπία και το πανηγύρι του Στρεφίου να ακολουθεί στα δρώμενα της περιοχής. Έδωσε τα συγχαρητήριά του στην διοργανώτρια Κασσιανή Λαγανά, τη συνεργάτιδά της Τζοάνα Γεωργιοπούλου, την Ομοσπονδία Μικροπωλητών.

Η κα Γεωργιοπούλου, αναφέρθηκε στην μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που περιμένουν τους επισκέπτες, το λούνα παρκ αλλά και τις πολλαπλές επιλογές για διασκέδαση κάθε βράδυ. Στο χαιρετισμό του και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, μετέφερε το μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρα και ευχήθηκε στο κοινό καλές αγορές.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν σύσσωμη η δημοτική αρχή, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ Αρχ. Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ο πρώην δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο πολιτευτής ΝΔ Ηλείας Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο αντιδήμαρχος Πύργου Ανδρέας Σκαρτσιάρης, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Κώστας Κυριακόπουλος, ο διοικητής Π.Υ. Πύργου Γιάννης Πετρούτσος, ο Δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος