FOLLOW US: facebook twitter

Βουτιά θανάτου για 48χρονο σε ρεματιά-Πατέρας 4 παιδιών ο αδικοχαμένος Κώστας Παντελής από τον Αστρά

Ημερομηνία: 13-08-2018 | Συντάκτης:

Στο πένθος βυθίστηκε η μικρή κοινωνία του Αστρά, του πιο απομακρυσμένου χωριού της Ηλείας, σκαρφαλωμένο πάνω στις πλαγιές του Ερυμάνθου, δίπλα στον ομώνυμο ποταμό.

Ο 48χρονος Κώστας Παντελής του Ανδρέα, πατέρας τεσσάρων παιδιών έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, “βούτηξε” σε ρεματιά του Ερυμάνθου.

Περίπου στις 8.30 το βράδυ, η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί καθώς ο 48χρονος δεν είχε επιστρέψει από το στάβλο με τα ζώα του.

Η πεθερά του, κάλεσε έναν συγχωριανό της να του πει πως ο Κώστας είχε χαθεί και τότε άρχισαν έρευνες. Περίπου στις εννέα ο Νίκος Καρατζάς, έχοντας φτάσει σε ρεματιά στις παρυφές του χωριού, εντόπισε το αυτοκίνητο του 48χρονου σε βάθος περίπου 100 μέτρων. Λίγο πιο πέρα κείτονταν νεκρός και ο Κώστας…

Από εκείνη την ώρα σήμανε συναγερμός για να γίνει η ανάσυρση της σωρού. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής κλήθηκαν από τον Πύργο, την Αρχ. Ολυμπία και τα Καλάβρυτα με επικεφαλής το διοικητή της Π.Υ. Καλαβρύτων, ενώ παράλληλα έφτασε και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας Γιάννης Πετρόπουλος.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσουν οι αρχές να κατέβουν στην απόκρημνη ρεματιά και να ανασύρουν τη σωρό του 48χρονου.

Ο Κώστας Παντελής επιστρέφοντας από τα ζωντανά του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στο γκρεμό. Οι δυνάμεις χρειάστηκε να περάσουν στην άλλη πλευρά της ρεματιάς για να προσεγγίσουν με ασφάλεια και αυτό χρειάστηκε πολύ ώρα.

Περίπου στη μια το ξημέρωμα κατάφεραν να ολοκληρώσουν την επιχείρηση και με τη συνδρομή του αντιδημάρχου Λαμπείας Βασίλη Αρβανίτη που βρέθηκε εκεί από την πρώτη στιγμή, μεταφέρθηκε στο χωριό.Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 48χρονος κατά την πτώση του αυτοκινήτου στο γκρεμό εκτινάχθηκε από το όχημα και χτύπησε στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος