FOLLOW US: facebook twitter

«Βιλαέτεια 2018»: Μεγάλη συμμετοχή, σπουδαία διοργάνωση

Ημερομηνία: 11-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τίμησαν τους αγώνες με την παρουσία τους οι Μπελιμπασάκη, Καψής

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου οι αγώνες στίβου «Βιλαέτεια 2018». Μια διοργάνωση από το Σωματείο Στίβου «Α.Γ.Ε.ΠΥΡΓΟΥ»,  σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου και υπό την αιγίδα της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου. Συμμετείχαν 24 σωματεία και συνολικά 250 αθλητές από Πύργο, Αμαλιάδα, Λεχαινά,  Ζαχάρω, Πάτρα, Αίγιο, Μεσολόγγι, Κυπαρισσία, Ναύπακτο κ.α..

Το «παρών» έδωσαν και δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου, η σπρίντερ Μαρία Μπελιμπασάκη από την Κρήτη και ο Πυργιώτης Νίκος Καψής, αθλητής του μήκους, που ανήκει στην ΑΕΚ. Οι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά και στόχος είναι να γίνουν θεσμός και να αποτελέσουν έναν σημαντικό αγώνα πανελλαδικής εμβέλειας.

Πριν την τελετή έναρξης, έτρεξαν μικροί αθλητές των σωματείων 60μ. και 100μ., που χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Μετά τον αγιασμό, ο Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής κήρυξε την έναρξη των αγώνων και ακολούθησαν οι αγώνες Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων και Ανδρών-Γυναικών, σε 14 συνολικά αγωνίσματα.

Ο Νίκος Καψής χθες στο Στάδιο Πύργου.

 

Στιγμιότυπο από τον αγιασμό, που τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος