FOLLOW US: facebook twitter

Βάρδα: Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα

Ημερομηνία: 24-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

xmas-xorio

Οι εργασίες για την λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη Βάρδα και αυτές τις γιορτές, ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες. Οι πρώτες προετοιμασίες με την συντήρηση του εξοπλισμού άρχισαν, ενώ προχωρά και ο προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στις ημέρες της λειτουργίας του από τις 23 έως τις 26 Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφερε στην Πρωινή ο αντιδήμαρχος με την ευθύνη της Δημοτικής Ενότητας Βουπρασίας Τάσος Μυλωνόπουλος, φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή από τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Έχει ξεκινήσει ο συντονισμός των εμπλεκόμενων στην οργάνωση, ο εμπορικός κόσμος της Βάρδας, είναι διατεθειμένος να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του και όλα προοιωνίζουν ένα όμορφο τετραήμερο στην καρδιά των Χριστουγέννων.

Η περσινή προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό κρίθηκε από την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και φέτος ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα. Έτσι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα είναι ανοικτό και ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες στιγμές παρακολουθώντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων όπου θα συμμετάσχουν αρκετά σχήματα όπως οι Σαλτιμπάγκος, κλόουν και Αγιοβασίληδες, συγκροτήματα κ.α.

Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό δεν θα λείψουν και τα κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους, ολοκληρώνοντας έτσι το γιορτινό κλίμα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος