FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ: Άφοβος, όνομα και πράγμα!

Ημερομηνία: 01-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ καλός ο Άφοβος, επιβλητικός στο σκοράρισμα, συνέτριψε 5-2 τον πρωτοπόρο Εθνικό Γερακίου στο γήπεδο Βροχίτσας και ελπίζει σε κάτι καλό ακόμη. Οι Βροχιτσάνοι του Χρήστου Αγγελόπουλου προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Σπηλιωτόπουλου, Καραλή. Μείωσε ο Μαρκόπουλος για το Γεράκι, αλλά ο Τζίφας στο 60΄ και ο Χρήστος Αγγελόπουλος έκαναν το 4-1, για να μειώσει σε 4-2 πάλι ο Μαρκόπουλος. Όμως ο Δ. Ψυχογιός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 88΄ κι έκλεισε το σκορ σε 5-2.

Στο σημείο εκείνο ο 38χρονος επιθετικός της Βροχίτσας είπε αντίο στο ποδόσφαιρο, κρέμασε τα παπούτσια του (στην κυριολεξία) στο σύρμα και χειροκροτήθηκε για το ήθος και τη συμπεριφορά του, αλλά και για την προσφορά του στην ομάδα! Στον αγώνα ξεχώρισαν από τους νικητές οι Τζίφας, Μόσχοβος, Χρ. Αγγελόπουλος, Καραλής και Σπηλιωτόπουλος. Σφύριξε με επιτυχία ο Αποστολόπουλος.

Άφοβος: Χρονόπουλος, Π. Αγγελόπουλος (73΄ Δ. Ψυχογιός), Χ. Αγγελόπουλος (76΄ Κατσίγιαννης), Μόσχοβος, Σπηλιωτόπουλος, Μπελόκας, Νικολόπουλος, Ράις, Καραλής, Τζούβαλης, Τζίφας (70΄ Μαχαίρας).

Εθνικός: Τσουτσουλίδης, Αστερής, Γκόντζος, Τασσόπουλος, Καλογερόπουλος (87΄ Γ. Τσεριώνης), Μανταλβάνος, Μαρκόπουλος, Κότσιφας, Κ. Τσεριώνης, Κουντουράς, Τσίγγανος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος