FOLLOW US: facebook twitter

Α2 SINNER CAFÉ: Με ανατροπή η Δάφνη, 2-1 στο Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 07-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Δάφνη στο Σκουροχώρι αφού έκανε στο 93΄ τη μεγάλη ανατροπή από 1-0 σε 1-2 και άρπαξε την πρωτοπορία στην Α2. Το ματς ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, να χάνουν ευκαιρίες  (ακόμη και πέναλτι) και στο τέλος να χάνουν τον αγώνα από δικό τους λάθος!

Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο νεαρός Λιαρόπουλος με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Σέφα (1-0). Η ισοφάριση ήρθε σύντομα καθώς στο 19΄ ο Καλογερόπουλος με φάουλ έκανε το 1-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι στο 57΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν δεν βρήκαν στόχο σε τέσσερα αλλεπάλληλα σουτ! Στο 67΄ είχαμε το χαμένο πέναλτι, όταν εκτέλεσε ο Αχαμνός και απέκρουσε ο Ζύγουρας.

Το πέναλτι έκανε ο Πανταζόπουλος, όταν ανέτρεψε το Σέφα. Ακολούθησε ευκαιρία του Πετρόπουλου στο 72΄ (σουτ μόλις άουτ) και στο 79΄ η Δάφνη έμεινε με δέκα, όταν είδε δεύτερη κίτρινη ο Μαγκαφάς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 90΄ ο Σταματελάτος φάτσα με το γκολ το έχασε! Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 93΄ ο Βάσσος εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών και πέτυχε την ανατροπή με πλασέ (1-2).

Καλύτεροι από τους νικητές οι Ζύγουρας, Βατσής, Αλεξανδρόπουλος, Καλογερόπουλος και Πετρόπουλος. Από τον άτυχο Λευκό Αστέρα  ξεχώρισαν οι Λιαρόπουλος, Σέφα, Τόλιας, Τσάμης (ο τραυματισμός του επηρέασε την ομάδα). Καλή η διαιτησία του Παυλόπουλου.

 

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Μουγκός, Νταρζάνος (46΄ Τσέλος), Ξενόφος, Τσάμης (70΄ λ.τρ. Νικολόπουλος), Τόλιας, Λιαρόπουλος, Σταματελάτος, Ε. Κότσι, Αχαμνός, Σέφα.

Δάφνη: Ζύγουρας, Κ. Κίκος (63΄ Κοκκινάκης), Σταθόπουλος (84΄Δρυμώνας), Αλεξανδρόπουλος (88΄ Ντούγκας), Βατσής, Πανταζόπουλος, Πετρόπουλος, Δρακόπουλος, Α.Μαγκαφάς, Βάσσος (90΄+Α.  Κίκος), Καλογερόπουλος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος