FOLLOW US: facebook twitter

Α2 SINNER CAFÉ: Μεγάλη νίκη του Αίαντα στη Μαγούλα

Ημερομηνία: 14-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με σκορ 2-0 ο ιστορικός Αίας Γαστούνης πέρασε από τη Μαγούλα, καθηλώνοντας τον άτυχο Κένταυρο (δύο χαμένα πέναλτι, τρία δοκάρια). Πολύ καλό το παιχνίδι και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μορφή του αγώνα ο Γαστουναίος γκολκίπερ Γελαδάς, που απέκρουσε πολλά σουτ και δύο πέναλτι!

Στο 5΄ ο Γελαδάς ανέτρεψε αντίπαλο, πήρε κίτρινη και απέκρουσε το πέναλτι του Αβραμόπουλου! Απάντησε στο 12΄ ο Αβραμόπουλος (Αίας) με φάουλ-γκολ! Αυτό το 0-1 ο Αίας το διαφύλαξε ως το 72΄, όταν σε στιγμές υπεροχής του Κένταυρου ο Δ. Παναγιωτόπουλος με όμορφη αντεπίθεση έκανε το 0-2. Στο 85΄ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι, όταν ο Στροφύλλας χτύπησε νέο πέναλτι, για να αποκρούσει πάλι ο Γελαδάς!

Ο Κένταυρος εξαιρετικά άτυχος είχε τρία σουτ στα δοκάρια: Κλάδης 63΄, Στροφύλλας 76΄, Αβραμόπουλος 83΄, ενώ στο 44΄ ο Αγριδιώτης έχασε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει! Ευκαιρίες είχε και ο Λόξας του Αίαντα στο 87΄ και 88’. Να σημειωθεί πως ο Κένταυρος από το 55΄ έπαιζε με δέκα, λόγω αποβολής του Καρβουνιάρη (δεύτερη κίτρινη).

 

Μαγούλα: Π. Γεωργίου, Θ. Νανόπουλος, Μπίρμπας, Σκουντζής, Καλαμαράς, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Καράμπελας (68΄ Κ. Γεωργίου), Στροφύλλας, Αβραμόπουλος, Αγριδιώτης.

Αίας: Γελαδάς, Μενίκου Κοκολάκης, Δημητρίου, Κλάδης, Ν. Νικολόπουλος (86΄ Μόττας), Κ.Παναγόπουλος, Αβραμόπουλος, Δ. Παναγιωτόπουλος (90΄Τσέια), Η. Νικολόπουλος, Λόξας (88΄ Τσουραπάς).

*Στο 60΄ είχαμε συμπλοκή παικτών και έπεσαν ψιλές. Ο διαιτητής Στρακόπουλος, «καθάρισε» με 3 κίτρινες.

*Στο 5΄ ο Κένταυρος ζήτησε γκολ αντί πέναλτι, με τη γνώμη πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή τέρματος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος