FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΕΣΚΑΗ: Τεράστια νίκη για Πανωλενειακό

Ημερομηνία: 31-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panoleneiakos

Ο Πανωλενειακός πέτυχε τεράστια νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του Καράτουλα. Επικράτησε 56-51 της δυνατής και δεύτερης στη βαθμολογία ΑΓΕ Ζακύνθου, για τη 15η αγωνιστική και πλέον είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Η ηλειακή ομάδα είχε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ (+5 στο ημίχρονο), έμεινε ψύχραιμη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά στη ρουλέτα των βολών και με αιχμή του δόρατος τον αειθαλή Βασίλη Παπαδόπουλο που πέτυχε 23 πόντους, έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Άξιοι συμπαραστάτες του Παπαδόπουλου, ήταν ο Παλαιόπουλος που πέτυχε 12 πόντους και ο Γιαννόπουλος με 9, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι Ηλείοι μπασκετμπολίστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη, παρατάχθηκε χωρίς τους Μάρρα, Ντούζα, Κουτσόπουλο, Βλάχο, ενώ  ο Μπακόπουλος αγωνίστηκε μόλις 3 λεπτά,  λόγω τραυματισμού. Επόμενος αντίπαλος για τον Πανωλενειακό, ο Παναχαϊκός, την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 6.30μ.μ. στο κλειστό του Καράτουλα.

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 29-24, 41-39, 56-51.

Πανωλενειακός: Θεοδωρακόπουλος 3, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος 9, Παλαιόπουλος Δ. 12, Παναγόπουλος, Μπεκυρας 2, Μπακόπουλος 3, Τζουανόπουλος 2, Μπαχούρος 4, Παπαδόπουλος 23.

ΑΓΕΖ: Θεοδωρίτσης 11, Μάργαρης Δ. 2, Βαρβαρίγος 11, Μάργαρης Ν. 2, Μπονίκος 23, Μουσέτης 2, Καψαμπέλης, Πέττας, Κόντης, Εφέπουλος, Σταμίρης, Χριστοφοράτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος