FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΕΣΚΑΗ: «Βόμβα» με Λυμπέρη ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 16-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και ενέταξε στο δυναμικό του τον έμπειρο σέντερ Βασίλη Λυμπέρη. Μια μεγάλη μεταγραφή για την Αμαλιάδα καθώς ο Λυμπέρης έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος, λοιπόν, επιβεβαιώνει τη θέλησή του να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΗ και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας:

«Ο Σέντερ ύφους 2.08 με πλούσιο βιογραφικό κ συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες(Ολυμπιάδα, Ηρακλής, Αίγιο , Έσπερος, Γλαύκος ) , διεθνής με την Εθνική Εφήβων , υπέγραψε το συμβόλαιο του για τη νέα σαιζόν .
Τελευταία του ομάδα η ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ με την οποία έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα ξεχωρίζοντας σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες .

Ο Βασίλης Λυμπέρης δήλωσε : “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα παίξω δίπλα σε φίλους . Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να βοηθήσω το σωματείο να εκπληρώσει τους στόχους του και την επόμενη σαιζόν να είναι ένα επίπεδο παραπάνω “.

Οι κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης θα συνεχιστούν ώστε ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ να παρουσιαστεί πανίσχυρος στο νέο πρωτάθλημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος