FOLLOW US: facebook twitter

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security: Νίκη Τραγανού- Πανηλειακός 1-2

Ημερομηνία: 04-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panhleiakos1

Τεράστιο διπλό με Τσουκαλά στο 90’ φεύγα…

Με γκολ του Σάκη Τσουκαλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Πανηλειακός πήρε πολύ μεγάλο διπλό μέσα στο Τραγανό επί της αξιόμαχης Νίκης, της οποίας κι επιβλήθηκε με 2-1.

Οι δυο ομάδες προσέφεραν θέαμα υψηλούς επιπέδου στους 400 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Τραγανού (πολλοί εξ αυτών Πυργιώτες) και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το φινάλε. Μάλιστα ήταν τέτοιο το πάθος για νίκη, με συνέπεια να δημιουργούνται και εντάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Πανηλειακός από την πλευρά του άσκησε στα τελευταία λεπτά αφόρητη πίεση στην εστία του Ψυχογιού, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις έσωσε την εστία της ομάδας του, αλλά στο φινάλε οι κόποι των παικτών του Σπύρου Αντωνόπουλου επιβραβεύτηκαν και η τρίτη  νίκη ήρθε έστω και μετά κόπου και βασάνων!

Εκρηκτικό α’ ημίχρονο

Στην αρχή του αγώνα η Νίκη επέδειξε τρομερή αγωνιστικότητα και πίεσε πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να κερδίσει δύο φάουλ σε καλή θέση, που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, γιατί στο 4’ ο Γεωργιόπουλος ήταν άστοχος προ του Καπετανάκη. Μετά το 10’ ο Πανηλειακός βγήκε από το «καβούκι» του αλλά απείλησε ελάχιστα, γιατί ενεργούσε βεβιασμένα και με πολύ άγχος. Στο 17’ είχε μεγάλη ευκαιρία ο Βλαχόπουλος το πλασέ του οποίου χτύπησε στο πόδι του πεσμένου Ψυχογιού και βγήκε κόρνερ, ενώ στο 37’ είχαμε τετράλεπτη διακοπή για συνθήματα κατά του διαιτητή και αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Στο 43’ σε φάουλ του Μπεγλεκτή οριζοντιώθηκε ο Ψυχογιός και πιθανώς να έβγαλε την μπάλα κόρνερ, που πάντως αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους. Στην εκτέλεσή του από του Νιφορόπουλο επικράτησε σύγχυση στην περιοχή του Τραγανού, έγιναν τρία αλλεπάλληλα σουτ που αποκρούστηκαν από σώματα αμυντικών και εν τέλει ο Χατζηστάμου με κοντινό σουτ έγραψε το 0-1.

Ακολούθησαν νέες αντεγκλήσεις και επεισοδιακές συμπεριφορές μεταξύ των παικτών και εκατέρωθεν διαμαρτυρίες από τους 400 φιλάθλους, που είχαν κατακλύσει το γήπεδο. Πολλοί εξ αυτών από τον Πύργο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η «απάντηση», όταν ο Νίκος Κολοτούρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Βουρτσάνης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι κι από εκεί στα δίχτυα.

panhleiakos2

Πίεσε στο φινάλε και δικαιώθηκε ο Πανηλειακός

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’ λάθος των αμυνομένων του Πανηλειακού ο Δ. Κολοτούρος πάσαρε στον Γεωργιόπουλο, το σουτ του οποίου βγήκε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 53’ ο Χατζηαράπης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν από φάουλ του Σωτηρόπουλου ο Ψυχογιός απέκρουσε με τα πόδια και ο Χατζηαράπης αντί να πλασάρει σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 65’ οι ισορροπίες άλλαξες, καθώς η Νίκη έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Χ. Κολοτούρος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Ο Πανηλειακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα κι ήταν πολύ επιθετικός, χάνοντας ευκαιρίες. Όπως στο 74’ όταν σε συρτή σέντρα του Σωτηρόπουλου ο Σκοζάι από απόσταση αναπνοής σούταρε άουτ, ενώ στο 80’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σκοζάι και στο 87’ επανήλθε η αρχική ισορροπία καθώς ο Σωτηρόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη, με τους ερυθρόλευκους να συνεχίζουν επίσης με παίκτη λιγότερο.

Ο Πανηλειακός συνέχισε να πιέζει και στο 90’ χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία, όταν ο Ψυχογιός απέκρουσε σουτ των Παπαπέτρου και Σκοζάι σε κόρνερ. Το κόρνερ ανέλαβε να εκτελέσει ο Νιφορόπουλος και ο Σάκης Τσουκαλάς στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε και με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μαζί τους Πυργιώτες στον έβδομο ουρανό, γράφοντας το τελικό 1-2.

Εν κατακλείδι μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε ισάξιο αντίπαλο, με καλύτερους παίκτες για τους νικητές τους Παπαπέτρο, Τσουκαλά, Σωτηρόπουλο και για τη νίκη, που έδωσε τα πάντα, ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Ψυχογιός, ο αποβληθείς Χ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Γεωργιόπουλος.

* Ο Διαιτητής Κούλης έπαιξε με τον αέρα του διαιτητή Β’ Εθνικής στην οποία ανήλθε λίγο προ της έναρξης του αγώνα και πιστεύουμε, ότι ήταν σωστός σε καίρια σημεία, όπως και οι βοηθοί Καραλής, Χρονόπουλος

Οι συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης (75’ Σ. Κασσιανός), Ε. Κολοτούρος, Γιαννακόπουλος (75’ Καλογερόπουλος), Βουρτσάνης, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (86’ Σαραντούλιας), Ν. Κολοτούρος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Παπαπέτρου, Γκουβέρος (46’ Χατζηαράπης), Μπουρνέλης (75’ Μπρης), Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Χατζηστάμου, Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος (68’ Στούπης), Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος