FOLLOW US: facebook twitter

Α1 Κατηγορία: Τα γκολ της 15ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 27-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ γύρου καθώς πέτυχε εμφατική νίκη στο ντέρμπι με τη Δόξα Ν.Μανολάδας με σκορ 3-0, στο γήπεδο Σαβαλίων. Η ομάδα του Γιάννη Δούμα σκόραρε τρεις φορές σε διάστημα 9 λεπτών (από το 69΄ έως το 77΄) με γκολ των Μπουγονικολού, Κολτσίδα και Σαββανίδη. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι ισοβαθμούν στη 2η θέση με Ξενοφώντα και Δόξα στους 31 βαθμούς.

 

Ισοπαλία στη Μανολάδα

Η πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού πήρε ένα βαθμό (0-0) στη Μανολάδα κόντρα στη σκληροτράχηλη Προοδευτική και είναι στο +9 από τους διώκτες της. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι ακυρώθηκαν τρία γκολ, δυο για τη Νίκη και ένα για την Προοδευτική, με αμφότερες τις ομάδες να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία.

«Αέρας» ο Ενιπέας

Ο Ενιπέας πέρασε εύκολα από το Καραλέτσι με 6-0 και με 30 βαθμούς είναι προ των πυλών της τετράδας. 0-2 ήταν το σκορ ημιχρόνου με γκολ των Καραχάλιου και Δαβουρλή και στην επανάληψη οι «πράσινοι» του Νίκου Γκρίλλα πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα με τους Τσαντίλη, Κότσιφα, Καραχάλιο και Βαγγόπουλο.

 

Ασταμάτητος ο Α.Ο.Μ.

Ο Α.Ο. Μακρισίων πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη του, στη  Σπιάντζα επί της Θύελλας με 1-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στην 6η θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Το γκολ για την ομάδα του Φώντα Μοσχογιάννη πέτυχε ο Γ. Ηλιόπουλος στο 75΄.

 

Ανέβηκε 8ος ο Ολυμπιακός Ζαχάρως

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε εύκολα με 3-0 το Χάβαρι και ανέβηκε στην 8η θέση, πραγματοποιώντας σταθερά πολύ καλή πορεία στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Για τους ερυθρόλευκους του Σταύρου Μεντή σκόραραν ο Οικονομίδης στο 26΄, ο Λαμπρόπουλος στο 75΄ και ο Σπηλιωτόπουλος στο 84΄.

 

Νίκη για Κουρτέσι

Ο ΑΠΟΚ νίκησε 1-0 τον Αλφειό και παρέμεινε σε τροχιά παραμονής καθώς είναι πλέον στο +4 από τη 14η θέση. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ντίνος Καπώνης στο 28΄ με ατομική ενέργεια.

 

Μοιρασιά στα Καβάσιλα

Στο ντέρμπι παραμονής, Ατρόμητος Καβασίλων και Ηλειακός Λεχαινών αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 και συνεχίζουν να απέχουν ένα βαθμό. Ο Ηλειακός προηγήθηκε στο 5΄ με τον Μαρινόπουλο για να ισοφαρίσει στο 77΄ ο Γκίνης για τον Ατρόμητο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος