FOLLOW US: facebook twitter

Α1 Κατηγορία: Δίκαια πρώτη η Νίκη-Τα στατιστικά του α΄ γύρου

Ημερομηνία: 05-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού είναι απόλυτα δίκαια πρώτη και με διαφορά στην Α1 Κατηγορία, με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου είναι η μοναδική με μόλις μία ήττα (στα Μακρίσια), έχοντας 13 νίκες και 1 ισοπαλία. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με παθητικό μόλις 5 τέρματα (τα δύο από τα Μακρίσια) και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 36 γκολ και μέσο όρο 2,4 ανά αγώνα. Χαρακτηριστικό της δυναμικής που εκπέμπει είναι ότι έχει επικρατήσει σε όλα τα ντέρμπι! Νίκησε στην πρεμιέρα 1-0 τον Ξενοφώντα στην Κρέστενα, 2-0 τη Δόξα στο Τραγανό, 1-0 τον Ολυμπιακό στα Σαβάλια και 4-2 τον Ενιπέα στο γήπεδο Γαστούνης.

Συμπαγής ο Ολυμπιακός

Όσο για τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, αυτή είναι του Ολυμπιακού Σαβαλίων που έχει δεχτεί μόλις 8 τέρματα και τρίτη είναι της Δόξας με 10 τέρματα. Ο Ξενοφών είναι τέταρτος καλύτερος αμυντικά με 13 τέρματα και ακολουθούν Ενιπέας και Προοδευτική με 14. Τη χειρότερη άμυνα διαθέτει η Α.Ε. Πηνείας με 47 γκολ παθητικό, τη δεύτερη χειρότερη το Κουρτέσι με 33 και ακολουθούν ο Ατρόμητος με 31 και το Χάβαρι με 28.

Καλύτερη επίθεση ο Ξενοφών

Αναφορικά με την επίθεση, την πιο παραγωγική έχει ο Ξενοφών Κρεστένων με δύο γκολ περισσότερα από τη Νίκη, 38 τον αριθμό και την τρίτη καλύτερη επίθεση ο Ενιπέας με 32. Ακολουθούν η Δόξα και τα Μακρίσια με 25. Τη χειρότερη έχει η αδύναμη Α.Ε. Πηνείας που έχει σκοράρει μόλις 14 γκολ και τη δεύτερη χειρότερη έχουν ο Ηλειακός, η Προοδευτική και ο Αλφειός με 17. Στον πίνακα των σκόρερ, Φώτης Παναγόπουλος και Ανδρέας Γούρμος είναι στην κορυφή με 13 γκολ έκαστος. Στα αξιοσημείωτα στατιστικά, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως που είναι ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας (8ος), έχει την 9η καλύτερη επίθεση με 20 γκολ και την 7η καλύτερη άμυνα με 15 τέρματα, ενώ η 9η Θύελλα έχει την 10η καλύτερη επίθεση και την 10η καλύτερη άμυνα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος