FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Κεντρικός χορηγός ο Χρήστος Μπεβούδας και ο ΑΒ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ημερομηνία: 11-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΒ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ είναι ο μεγάλος χορηγός της φανέλας του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Είναι γνωστή σε όλους η προσφορά του Χρήστου Μπεβούδα στην Αμαλιάδα και στην Ηλεία γενικότερα.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείψει από την καινούργια ομάδα μπάσκετ αφού πέρα από επιχειρηματίας είναι γνωστό ότι είναι φίλος του αθλητισμού.

Ο Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ τον επισκέφτηκε στο κεντρικό κατάστημα του στην Αμαλιάδα και τον ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία του

 

Χρήστος Μπεβούδας: «Μεγάλη μας τιμή και χαρά…»

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να είμαστε αρωγοί στη νέα προσπάθεια που λαμβάνει χώρα στον τομέα του αθλητισμού στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, με την ίδρυση μιας νέας ομάδας, του Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Το όνομα του ιδρυτή της, Βασίλη Νιπεργιάλη, είναι συνυφασμένο με την πρωτοπορία στο μπάσκετ, ο οποίος με μεγάλη προσωπική προσπάθεια, φτάνοντας την ομάδα του Κοροίβου στην Α΄ Εθνική, καθιέρωσε τη συνέχιση του αθλήματος στην πόλη μας.

Όπως άλλωστε έχω ξαναπεί στο παρελθόν, δεν θα μπορούσαμε να μη συμβάλλουμε εμπράκτως σε αυτό το νέο  δημιούργημα που μόνο νέα πνοή δίνει στον τόπο μας. Ο τόπος μας «επιβάλλεται» να είναι ενωμένος σαν γροθιά σε κάθε είδους νέα κίνηση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος