FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου: Με 38 αθλητές στο 1o Master League

Ημερομηνία: 16-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο-Κηφισίας, στην Αθήνα την Κυριακή 30 Απριλίου για να παρακολουθήσει  το 1st  Master League-MeiHua Quan Tournament. O Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου συμμετείχε με 38 αθλητές.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 9:30  το πρωί και τελείωσε στις 16:00 το απόγευμα με την συμμετοχή 450 αθλητών. Το στάδιο ήταν κατάμεστο από δασκάλους, μαθητές και γονείς όλων των σχολών όπου το χειροκρότημά τους επιβράβευσε όλους τους αθλητές.

Κατά την διάρκεια του Τουρνουά πραγματοποιήθηκε μία μικρή επίδειξη από 2 συλλόγους. Ο σύλλογος  του Πύργου με δάσκαλο τον Σταματόπουλο Γρηγόρη και ο  συλλόγος του Ηρακλείου με δάσκαλο τον Μαθιόπουλο Κωνσταντίνο, παρουσίασαν τον χορό του λιονταριού, ομαδικά ταολού με όπλα και με γυμνά χέρια.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου παρουσίασε στην επίδειξη φόρμες από το MeiHua Quan. Μία εκπληκτική επίδειξη…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνεισέφεραν σε αυτή την προσπάθεια, στους δασκάλους και στους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους  και ειδικότερα στους αθλητές  όπου τα πήγαν καταπληκτικά, η επίδοση τους ήταν εξαιρετική και στα Ταολού και στο Qingda (Μάχη).

*Ο Σύλλογος βρίσκεται στην οδό :Δραγατσανίου 21 , Κυκλικός Κόμβος Λάπατο. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948890130 , 2621400697. Email: gregstamat@hotmail.com, kungfupyrgos@gmail.com.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος