FOLLOW US: facebook twitter

Α. Σαμπανιώτης: «Το ντέρμπι να είναι γιορτή»

Ημερομηνία: 16-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δήλωση για το παιχνίδι της Κυριακής και τη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι του Πανηλειακού και του Αστέρα, έκανε χθες ο Ανδρέας Σαμπανιώτης.

Ο γραμματέας του Αστέρα Αμαλιάδας, έμπειρος παράγοντας και πολλά χρόνια στο σύλλογο της Αμαλιάδας, θέλησε να υπενθυμίσει ότι το ντέρμπι θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι φίλαθλοι της Ηλείας θα πρέπει να τιμήσουν την παράδοση και τον πολιτισμό που έχει ο τόπος μας:

«Το παιχνίδι την Κυριακή στον Πύργο πρέπει να είναι γιορτή για το ηλειακό ποδόσφαιρο. Αναμετρώνται δυο μεγάλες ομάδες του νομού μας, ο Πανηλειακός και ο Αστέρας. Η Ηλεία που είναι γενέτειρα του πολιτισμού και του αθλητισμού στη χώρα μας, οι φίλαθλοί της, την Κυριακή πρέπει να το αποδείξουν πηγαίνοντας στο γήπεδο να παρακολουθήσουν μια σπουδαία αναμέτρηση, κόσμια και πολιτισμένα.

Προσωπικά είμαι σίγουρος γ’ αυτό, έχοντας ως παρακαταθήκη ότι πριν αρκετά χρόνια επί Σταυρόπουλου εποχής, τόσο στον Πύργο όσο και στην Αμαλιάδα, χιλιάδες φίλαθλοι κα των δυο ομάδων,  ήταν υποδειγματικοί και κόσμιοι. Δεν έγινε το παραμικρό. Αντίπαλοι για ενενήντα λεπτά, όχι εχθροί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος