FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Μ.-Ολυμπιακός Σ. 2-0: Ψήλωσαν κι άλλο!

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα Μακρίσια πέτυχαν την 4η σερί νίκη τους και αναρριχήθηκαν στη 2η θέση

Ο Α.Ο. Μακρισίων συνεχίζει την εκπληκτική φετινή του πορεία. Νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, έφτασε τις τέσσερις συνεχείς νίκες με τον Φώντα Μοσχογιάννη στον πάγκο και αναρριχήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από Ξενοφώντα, Δόξα και Ενιπέα που αγωνίζονται σήμερα. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 31 βαθμούς και θα δώσει και αυτός μάχη μέχρι τέλους για την 4άδα που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Οι ερυθρόλευκοι των Μακρισίων σκόραραν και τα δύο τέρματα στο β΄ μέρος, με τον Σταματελάτο. Το πρώτο στο 56΄ με κεφαλιά και το δεύτερο στο 75΄ με δυνατό σουτ. Στο α΄ μέρος είχαν δοκάρι με τον Καββαθά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Μπάρκας και Γκουβέρος.

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και είχε μια καλή φάση στο α΄ μέρος με τον Καράμπελα.

 

Α.Ο. Μακρίσια: Τσάμπρας, Ηλιόπουλος Γ., Μπαλαούρας (71’ Ηλιόπουλος Φ.), Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Καββαθάς, Μάζης (73’ Μπατζάκας), Γκουβέρος, Μπάρκας, Πετρόπουλος, Σταματελάτος.

Ολυμπιακός: Κόλλιας, Ν. Μπουγονικολός, Τσακοπιάκος Α., Σαββανίδης, Τσουκαλάς, Λαμπρόπουλος Χ. (82’ Αντωνόπουλος), Καράμπελας, Κολτσίδας, Μαρκόπουλος Χ. (75’ Κάσσας), Χοτζάι, Γεωργίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος