FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.: Νίκες για Σωτηρόπουλο στο Αίγιο

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην πίστα motocross του Αιγίου, το τοπικό σωματείο ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. οργάνωσε στις 24/09/2017, τον δεύτερο αγώνα του θεσμού, σε μια πίστα άρτια προετοιμασμένη να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές και δυνατές μάχες μεταξύ των οδηγών. Η ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. διατηρώντας την παράδοση των καλών διοργανώσεων, για άλλη μια φορά διεκπεραίωσε με επιτυχία τον συγκεκριμένο αγώνα.

Συνεχίζοντας τις νίκες και σ’ αυτό τον αγώνα ο Νίκος Σωτηρόπουλος (από την Αμαλιάδα)με σταθερή οδήγηση κατάφερε να πάρει την καρό σημαία και στα δύο σκέλη, ‘’μονολογώντας’’ οδηγικά σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δίχως καμία πίεση. Ο Νίκος Βερράρος (από την Καλαμάτα) έχοντας πλούσια οδηγική διάθεση και πολύ καλή απόδοση κατέκτησε την 8η θέση της κατηγορίας έχοντας καλές στιγμές στον αγώνα που στην αρχή του πρώτου σκέλους ήταν για αρκετή ώρα στην δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία ΜΧ85 μικρό μας αθλητή Χρήστος Φραγκούλης (από το Λάνθι) κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση που το έφερε στο βάθρο των μεταλλίων, ενώ ο άτυχος Κωνσταντίνος Ζεπάτος (από τον Πύργο) τερμάτισε στην 7η θέση του αγώνα μετά από μηχανική βλάβη στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και σκασμένο ελαστικό στο πρώτο σκέλος.

Ο Στάθης Δημητρόπουλος (από την Πύλο) με σταθερή απόδοση τερμάτισε στην 8η θέση αποκομίζοντας σημαντικούς βαθμού. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στον θεσμό του Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδος 2017.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος