FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας: Αισιοδοξία για τη νέα χρονιά

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με αισιοδοξία και στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο άρχισε η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του «ΑΡΙΩΝΑ».

Ο Σύλλογος που εκπροσώπησε επάξια την Αμαλιάδα την προηγούμενη χρονιά συνεχίζει και φέτος δυναμικά βάζοντας ψηλότερα τον πήχη, με ανανεωμένη προπονητική ομάδα διαθέτοντας πάντα έμπειρους προπονητές, απόφοιτους Πανεπιστημίου.

Η κατάκτηση 85 μεταλλίων και 11 ορίων πανελληνίων αγώνων, η συμμετοχή στους τελικούς πανελληνίων χειμερινών και θερινών αγώνων και η κατάταξη αθλητών του Αρίωνα στην πρώτη δεκάδα στην Ελλάδα αποτελούν σοβαρά δείγματα της επαγγελματικής δουλειάς των προπονητών του Ομίλου.

Κανονικά διεξάγονται και τα άλλα προγράμματα του Ομίλου με τμήματα αρχαρίων και επίλεκτων μικρής και μεγάλης πισίνας, baby swimming (γονιός και παιδί), Aqua Aerobic, προετοιμασία υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών και αποκατάσταση τραυματισμών.

Διδάσκουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Προπονητές : Βυθούλκας Γιάννης, Πλιατσικούρη Ελισάβετ, Μαλεβίτη Σοφία, Καπελετιώτη Βικτώρια και Πάχη Ερμιόνη.

Για πληροφορίες-εγγραφές απευθυνθείτε στην γραμματεία του Αρίωνα από 16:00-20:00 και στα τηλέφωνα  6979846941, 6983940914.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος