FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Πηνείας-Νίκη Τραγανού 0-2: Τρίποντο στο τελευταίο 20λεπτο

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού δυσκολεύτηκε για 72 λεπτά  να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Α.Ε. Πηνείας και τα κατάφερε στο τελευταίο 20λεπτο (0-2), κάνοντας το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Στο α΄ ημίχρονο, οι παίκτες του Θοδωρή Ανδριόπουλου βραχυκύκλωσαν και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη όμως, πίεσαν ακόμα περισσότερο και στο 72΄ ο Δημήτρης Μπράβος με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας,  μετά από σουτ του Γεωργιόπουλου που κόντραρε σε αμυντικό, έκανε το 0-1. Και στο 82΄ ο Νίκος Κολοτούρος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι «μπλε» του Τραγανού, σε τρία ματς πρωταθλήματος δεν έχουν δεχτεί γκολ (8-0 τέρματα) και συγκατοικούν στην κορυφή με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

 

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Δ. Λιακόπουλος, Αργυρόπουλος (85’ λ.τρ. Μίχα), Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης, Παρασκευόπουλος, Χριστακόπουλος, Χριστόπουλος, Γαλάνης, Παπαδόπουλος, Κουτσόπουλος (75’ Ρηγόπουλος).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (70’ Σ. Κολοτούρος), Χ. Κολοτούρος (89’ Κασσιανός), Μπαρδούσης), Γαργαρώνης (85’ Σαραντούλιας), Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (87’ Γιαννακόπουλος), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος