FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Πηνείας-Δόξα Ν.Μ. 1-5: Σταθερά στην τρίτη θέση

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 5-1 την Πηνεία, η οποία κατέρρευσε στο 70΄ όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Οι «αετοί» παρέμειναν έτσι στην 3η θέση με συγκάτοικο τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Στο 28΄ ο Παπαδάτος έκανε το 0-1 ενώ λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, απέκρουσε ο Κανελλόπουλος και στην επαναφορά ο Μίχα σούταρε άουτ.

Στο 70΄ ο Παπαδάτος κέρδισε πέναλτι από τον Ματλή, για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα ο γκολκίπερ της Πηνείας  μετά την εκτέλεσή του (ο Γούρμος έκανε το 0-2) και αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γεωργόπουλου. Στη συνέχεια όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Γιώργου Λαγού και  στο 78΄ και πάλι ο Γούρμος έκανε το 0-3. Στο 85΄ ο Μηλαδόπουλος έγραψε  το 0-4 για να μειώσει προσωρινά ο Κώστας Γαλάνης στο 87΄ σε 1-4. Στο 90΄ ο Παντελής διαμόρφωσε το τελικό  1-5.

 

Α.Ε. Πηνείας: Ματλής, Λιακόπουλος Αργυρόπουλος, Βλασσόπουλος,Κανδυλιώτης,  Β. Παρασκευόπουλος, Κουτσόπουλος (70΄ Αθανασόπουλος), Χριστακόπουλος, Χριστόπουλος (80΄ Μπλούφας), Μίχα (80΄ Γ. Παρασκευόπουλος), Ρούγκο (46΄ Γαλάνης).

Δόξα Ν.Μ. : Κανελλόπουλος, Σιούλας , Μαργαρώνης, Κολτσίδας (85΄ Αθανασόπουλος ), Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος Ασημακόπουλος (58΄ Παντελής), Παπαδάτος (76΄ Χοτζάι), Γούρμος (81΄Νεκίτι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος