FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών: Την Τετάρτη η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 25-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε. Λεχαινών θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη 29 Αυγούστου την προετοιμασίας της με στόχο μια καλή πορεία στο μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ, όπου επιστρέφουν οι «γαλάζιοι» ύστερα από 8 χρόνια.

Από την περασμένη σεζόν έχουν παραμείνει στην ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη οι Παναγιώτης Στεφανίδης, Θοδωρής Στριγάς, Νίκος Μπακογιάννης, Κώστας Αναστασόπουλος, Γιάννης Βαρδίκος, Άγγελος Παλλαδινός, Γιώργος Μπαγουλής και Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Γιάννης Χουλιαρας, Παναγιώτης Σκαλτσας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Αλέξανδρος Κοντάρης, Παναγιώτης Κολλιόπουλος, Αλέξανδρος Νιωτόπουλος και Παναγιώτης Γιωτόπουλος. Ένα δυνατό σύνολο για την Α.Ε.Λ. που θέλει να είναι ανταγωνιστική και στην Α1 και με βάση το έμψυχο δυναμικό μπορεί να τα καταφέρει.

Στο τεχνικό τιμ, συνεργάτες του coach Κακολύρη θα είναι ο γυμναστής Ανδρέας Μοσχόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Νώντας Φιτσάλος. Ο υπεύθυνος του τμήματος Ανδρέας Χαμουζάς εγγυάται την άρτια λειτουργία της Α.Ε.Λ., όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που είναι επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος και δύο αθλητές της Α.Σ. Ήλιδα, οι Γιάννης Κίντος, Θοδωρής Νικολόπουλος μέχρις ότου ξεκινήσουν με την ομάδα τους…

Τα φιλικά παιχνίδια έχουν ήδη κλειστεί και το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 15 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο ομάδα της Γ΄ Εθνικής, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος