FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών-Πανωλενειακός 64-43: Ακάθεκτη προς την άνοδο

Ημερομηνία: 08-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε. Λεχαινών δεν συνάντησε δυσκολίες ούτε στο ηλειακό ντέρμπι με το δυνατό  Πανωλενειακό. Τον κέρδισε 64-43 το βράδυ της Τετάρτης στο «Αέθλειον» και έκανε το 9 στα 9 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. Και με την ψυχολογία στο ζενίθ, θα πάει στο ντέρμπι κορυφής με τη Νίκη Προαστείου στην Πάτρα, όπου με νίκη, θα κλειδώσει από νωρίς την άνοδο, αφού θα ξεφύγει με δύο νίκες από την πατρινή ομάδα. Ο Πανωλενειακός μπορεί να υπέκυψε στην ανωτερότητα της Α.Ε.Λ., αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστούμε ότι δεν υπάρχει μπάτζετ (οι παίκτες αγωνίζονται αφιλοκερδώς, για το χόμπι τους) και στόχος είναι η άνετη παραμονή.

Το παιχνίδι στο «Αέθλειον» κρίθηκε νωρίς. Η Α.Ε.Λ. μπήκε δυνατά και με όπλο την άμυνά της, καθήλωσε τον Πανωλενειακό και πήρε διψήφια διαφορά από το α΄ κιόλας δεκάλεπτο (17-4). Τα τρία φάουλ του Βασίλη Παπαδόπουλου στο πρώτο πεντάλεπτο έκαναν πιο εύκολη τη ζωή των Λεχαινιτών και στη β΄ περίοδο η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους και ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε. Βαρδίκος (12 πόντους και 16 ριμπάουντ), Λυκούδης (13 πόντους και 6 ασίστ) και Παλλαδινός (12 πόντους) ξεχώρισαν από την Α.Ε.Λ.. Μπεκυράς και Γιαννόπουλος ήταν οι καλύτεροι από πλευράς Πανωλενειακού, που την επόμενη αγωνιστική  πάει στο Αίγιο να παίξει με την ουραγό Ε.Φ.Α..

 

Tα δεκάλεπτα: 17-4, 34-17, 54-27, 64-43.

Α.Ε.Λ. (Κακολύρης): Γκούτης 6 (1), Λυκούδης 13 (3), Βαρδίκος 12, Αντωνόπουλος 4, Στεφανίδης 3 (1) , Παλλαδινός 12 (1), Στριγάς 5 (1), Αναστασόπουλος 5 (1), Μάρκου 4, Μελιτσόπουλος.

Πανωλενειακός (Λεβεντούρης): Θεοδωρακόπουλος 2, Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος 6 (1), Μάρρας 4, Παλαιόπουλος 6 (2), Μπεκυράς 10, Βλάχος 6, Κουτσόπουλος 4, Τσάκωνας, Παπαδόπουλος 5.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος