FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών: Δυνατή και στην Α2 ΕΣΚΑΗ

Ημερομηνία: 13-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κοντά σε δύο μεγάλες μεταγραφές η ομάδα του Κακολύρη

Πολύ κοντά σε δύο μεγάλες μεταγραφές βρίσκεται η Α.Ε. Λεχαινών, η οποία τελειώνοντας το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ και ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΗ, ξεκίνησε αμέσως να βολιδοσκοπεί παίκτες που την ενδιαφέρουν. Έχουν γίνει ήδη πολλές συζητήσεις με αρκετούς καλαθοσφαιριστές και εξετάζεται η περίπτωση να έρθουν στην ομάδα.

Ο κόουτς Γρηγόρης Κακολύρης, μας δήλωσε: «φέτος η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί πολύ δυνατή αφού η περσινή πορεία ήταν οδηγός για αρκετούς παίχτες να δουν την οργάνωση, την αγωνιστικότητα και το οικογενειακό κλίμα που είχαμε και είναι πιο εύκολο φέτος να έρθουν στην ομάδα. Η εγγύηση που υπάρχει με τον επικεφαλής του τμήματος, Ανδρέα Χαμουζά, κάνει πιο εύκολο το έργο μου. Επίσης, θέλω να δηλώσω πως στην περσινή χρονιά μας βοήθησε πολύ ο Γιώργος Γουρδούπης που ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε και ευελπιστώ πως το ίδιο θα γίνει και φέτος. Τον ευχαριστούμε πολύ».

Εντός της εβδομάδας λοιπόν, θα υπάρξουν εξελίξεις,  αφού θα ολοκληρωθούν και οι συζητήσεις με τους παίκτες που θα ανανεώσουν από πέρυσι. Αναμένεται πάντως η Α.Ε.Λ.  να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος