FOLLOW US: facebook twitter

Α.Γ.Ε. Πύργου: «Χάλκινη» η Χριστοπούλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 03-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Έλενα Χριστοπούλου στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων του Νοτίου Ομίλου. Κατά την διάρκεια των αγώνων η αθλήτρια της Α.Γ.Ε. Πύργου,  Έλενα Χριστοπούλου, κέρδισε τις εντυπώσεις  και αναδείχτηκε μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες στα 600 μέτρα Παγκορασίδων. Συγκεκριμένα κατέλαβε την τρίτη θέση στη κούρσα της και την τρίτη θέση  στη γενική κατάταξη με χρόνο 1:41.56, χαρίζοντάς της τον τίτλο της 3ης Πανελληνιονίκη στην κατηγορία της μεταξύ 39 αθλητριών που έλαβαν μέρος στο αγώνισμα .

Η Έλενα με τους προπονητές της, Χαρά Κουτσούνη, Γιάννη Παλαιολόγο.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια με συστηματική δουλεία και  με εξειδικευμένη προπονητική καθοδήγηση από το έμπειρο προσωπικό του συλλόγου (Παλαιολόγο Γιάννη – Κουτσούνη Χαρά)   ακολουθεί τον τελευταίο καιρό μια σταθερή πορεία παρόλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την αγωνιστική σεζόν. Τα πρόβλημα μικροτραυματισμών εντέλει ξεπεράστηκαν,  γεγονός που το αποδεικνύουν  οι εξαιρετικές αγωνιστικές της εμφανίσεις στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, σε ημερίδες στίβου και στην πανελλήνια αθλητική  διοργάνωση σε συνθήκες  υψηλού ανταγωνισμού.

Η αθλήτρια Χριστοπούλου Έλενα θα λάβει μέρος και στη Διεθνή συνάντηση Αθλητισμού «ΤΟΦΑΛΕΙΑ 2018», που είναι ενταγμένη στη σειρά των αγώνων του Ελληνικού Γκραν Πρι 2018 και θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό   Στάδιο Πάτρας, το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου  και ώρα 18.00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος