FOLLOW US: facebook twitter

Αφεντικό στο ντέρμπι

Ημερομηνία: 30-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή   3-0

Δύο γκολ ο Γούρμος κι ένα ο Σαμπανέι για τους «πράσινους»

Ο ΠΑΟΒ επέστρεψε στις νίκες χθες στο «Γρ. Καλάκος», παρουσία 600 περίπου φιλάθλων, εκ των οποίων 80 από την Αχαγιά,  επικρατώντας 3-0 της Αχαϊκής. Έτσι, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, ανέβηκε στην 3η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Ερμιονίδα. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 13ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Αγουρίδης έκανε τη σέντρα και ο Γούρμος με κεφαλιά, έγραψε το 1-0. Στο 42΄ ο ΠΑΟΒ κέρδισε πέναλτι, καθώς σε σέντρα-σουτ του Περικλή Πολίτη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Στεφανόπουλου. Ο Σαμπανέι εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών κι έκανε το 2-0. Η Αχαϊκή απείλησε μόλις μία φορά στο α΄ ημίχρονο, στο 35΄, όταν ένα σουτ του Ντάζου πέρασε λίγο άουτ.

«Ξαναχτύπησε» ο Γούρμος

Το ίδιο δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΒ και στην επανάληψη. Στο 47΄ ο Γιώργος Πολίτης εκτέλεσε φάουλ, ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Δρακόπουλος. Τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΟΒ έκανε τρία τα γκολ του και ο Ανδρέας Γούρμος δύο τα προσωπικά του τέρματα. Ο έμπειρος επιθετικός με ατομική προσπάθεια και σουτ, έγραψε το 3-0 και ουσιαστικά καθάρισε το ματς για τους «πράσινους» της Βουπρασίας. Στο 76΄ είχαμε ένα απευθείας φάουλ του Γιώργου Πολίτη, που απέκρουσε ο Δρακόπουλος και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του αγώνα. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, το Ζευγολατιό εκτός έδρας.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος (46΄ λ.τρ. Πατάπης), Γ. Πολίτης, Βατσής, Γούρμος (62΄ λ.τρ. Μητρόπουλος), Ντόμας (69΄ Κοκκίνης), Σαμπανέι.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας (46΄ Γεωργόπουλος), Αποστολόπουλος, Κωστούλας, Μαντάς (46΄Ρουμπάτος), Αγγελόπουλος (65΄ Σπυρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος