FOLLOW US: facebook twitter

Αυτοψία Χριστοδουλόπουλου στο Παλούκι: Λειτουργικό σύντομα το αλιευτικό καταφύγιο

Ημερομηνία: 15-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Περιβάλλον

Το αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου Αμαλιάδας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018 ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο έργων κ. Κώστα Τσεριώνη και τον συντονιστή του δημοτικού έργου κ. Σπύρο Τζουλάκη.

Εκεί ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών εκβάθυνσης του λιμανιού και διάνοιξης του διαύλου που συντελούνται στο αλιευτικό καταφύγιο. Οι εργασίες έρχονται σε συνέχεια της απόφασης για διαχείριση του αλιευτικού καταφυγίου από τον Δήμο Ήλιδας, με την οποία λύθηκε ένα πρόβλημα δεκαετιών σχετικά με τον φορέα που είναι υπεύθυνος διαχείρισης του εν λόγω λιμανιού.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση των εργασιών το αλιευτικό καταφύγιο γίνεται και πάλι λειτουργικό και προσεγγίσιμο για τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς.

Οι εργασίες έρχονται σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του Δημάρχου Ήλιδας για την άμεση επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του λιμανιού, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η αυτοψία πριν από λίγες ημέρες στο σημείο του Δημάρχου Ήλιδας, των αλιέων και του Λιμενάρχη Κατακόλου κ. Νικόλαου Ακουμιανάκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος