FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Κ.-Δόξα Ν.Μ. 1-2: Δεύτερη με Γούρμο

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας, χωρίς τρεις βασικούς τους Λιούρη, Κολτσίδα και Παπαδάτο, νίκησε 2-1 στα Καβάσιλα και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Ξενοφών έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού προηγήθηκε στο 15΄ με τον Γούρμο, μετά από ασίστ του Μηλαδόπουλου για να ισοφαρίσει στο 37΄ ο Ατρόμητος με τον Γεωργόπουλο.

Στην επανάληψη, οι «αετοί»  πίεσαν για το νικητήριο γκολ και αφού έχασαν ευκαιρίες με τους Σδρόλλια (κεφαλιά λίγο άουτ), Γούρμο (κεφαλιά και σουτ δίπλα από το δοκάρι) και Ασημακόπουλο, στο 80΄ ήρθε το γκολ ξανά με τον Γούρμο, ο οποίος αξιοποίησε μπαλιά του Πυρρή. Λίγο νωρίτερα, ο Ατρόμητος είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του γκολίπερ Κολλίντζα, διότι ανέτρεψε το Μηλαδόπουλο, λίγο έξω από την περιοχή, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

 

Ατρόμητος Κ.: Κολλίντζας, Δημητρίου, Κορκός, Μουσερής, Χατζηγιάννης, Καλουτάς (46΄ Τσουκαλάς), Ραυτόπουλος, Μπάχα (87΄ Αθανασούλης), Ντούγκας (65΄ Παπαδόπουλος), Γεωργόπουλος, Γκίνης.

Δόξα Ν.Μ.:  Κανελλόπουλος, Μπάμιατζης (75΄ Χοτζάι), Μαργαρώνης (46΄ Μπλετσάκης), Σιούλας, Πυρρής, Σδρόλιας, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος (90΄  Αθανασόπουλος), Παντελής, Ασημακόπουλος, Γούρμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος