FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρια Αμαλιάδας: Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για τη διατροφή

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια άρτια σε όλα εκδήλωση έγινε το Σάββατο απόγευμα στο Β. Κλειστό Αμαλιάδας. Τα Αστέρια Αμαλιάδας είχαν καλεσμένη την διαιτολόγο – διατροφολόγο Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου . Θέμα της ημερίδας ήταν: διατροφικές συμβουλές για μικρούς αθλητές. Την εκδήλωση άνοιξε με μικρή ομιλία του ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής Βασίλης Νιπεργιάλης. Αφού καλωσόρισε τους αθλητές και τους γονείς ευχαρίστησε θερμά την κυρία Αποστολοπούλου για την παρουσία της.

Στη συνέχεια ανέπτυξε την φιλοσοφία της Ακαδημίας και κάλεσε τους γονείς σε διαρκή επικοινωνία για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί . Ο καθηγητής Φυσικής αγωγής Κώστας Νιπεργιάλης παρουσίασε τα αποτελέσματα του προγράμματος «Ευ Ζην» που έχει γίνει σε όλη την Ελλάδα . Ανέγνωσε τα αποτελέσματα που φανερώνουν περίτρανα το πρόβλημα της παχυσαρκίας και της μη άσκησης στα μικρά παιδιά .

Φανταστική παρουσίαση από την Αλ. Αποστολοπούλου

Η Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου με μια φανταστική ομιλία καθήλωσε γονείς και παιδιά με την παρουσίασή της. Αφού εξήγησε τη σημασία της άσκησης στα παιδιά έκανε μια επιστημονική ανάλυση και έδωσε πολύτιμες συμβουλές τόσο για την διατροφή πριν την προπόνηση και τους αγώνες όσο κ για τις τελευταίες αποκαλύψεις των επιστημόνων για το ποια θεωρούν σωστή διατροφή.

Πρότεινε λύσεις για έξυπνα υγιεινά σνακ , φρέσκους χυμούς, πρωινό , γεύμα και βραδινό. Στο τέλος δέχτηκε και  απάντησε στις ερωτήσεις και απορίες προπονητών και γονέων. Η εκδήλωση έκλεισε με μια αναμνηστική φωτογραφία και παράδοση σημειώσεων στους αθλητές .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος