FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Παλληξουριακός 4-1: Σεφτέ με τεσσάρα!

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο γκολ ο Κέρι και από ένα οι Τόρες, Μαρουκάκης

Ο Αστέρας ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επικρατώντας με 4-1 του Παλληξουριακού στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ πολύ νωρίς για τους νησιώτες, για να αφυπνίσει για τα καλά τους βυσσινί και να διαλύσουν στη συνέχεια τον Παλληξουριακό. Μόλις στο 3ο λεπτό λοιπόν, ο Κόμητας έβγαλε σέντρα και ο Ηλίας Αντωνάτος με προβολή από κοντά έκανε το 0-1. Από κει και πέρα, το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Αστέρα και στο 24΄ ήρθε η ισοφάριση, με πέναλτι που κέρδισε ο Μαρουκάκης από τον Μαυροειδή και εκτέλεσε εύστοχα ο Κέρι. Και η ανατροπή του σκορ έγινε στο 43΄ όταν ο Κέρι μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 2-1.

Άλλα δύο γκολ στην επανάληψη

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Τόρες εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά και με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Η ομάδα του Τίμου Καβακά συνέχισε να επιτίθεται και στο 87΄ ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κασνέτση με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι . Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μαρουκάκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ασίστ του Κυριάκου.

Αστέρας Αμαλιάδας: Καβουσάκης, Μπουτσικάκης, Παπαδόπουλος, Κουμπαρούλης (57′ λ.τρ. Κασάπης), Μπουζούρας, Ρόβας (65′ Σταθάτος), Κέρι, Μπανούσης (86′ Κασνέτση), Μαρουκάκης, Τόρες, Μπαρμπαρούσης (76′ Κυριάκος).

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Αντωνάτος Κ., Μαυροειδής (60′ Αραβαντινός), Πολυδωράτος, Λουλουδας, Βαγενάς, Κόμητας, Καράι, Αντωνάτος Ηλ., Πολλάκης (60′ Πολλάτος), Ζαφειράτος.

Φωτογραφία: Γιάννης Σπυρούνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος