FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Γερά στο κόλπο με νίκη επί του Ηροδότου

Ημερομηνία: 11-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας δίνει την Κυριακή στις 5μ.μ. άλλο ένα κρίσιμο ματς για τα πλέι-οφ της Γ΄ Εθνικής. Υποδέχεται στο Στάδιο Αμαλιάδας τον Ηρόδοτο Ν.Αλικαρνασσού και με νίκη θα μπει δυνατά στο κόλπο της ανόδου καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από την ομάδα της Κρήτης. Οι «βυσσινί» αν επαναλάβουν την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό, θα πάρουν το τρίποντο. Κλειδί είναι η συγκέντρωση 90 λεπτά και το πάθος που θα επιδείξουν οι παίκτες, όπως έκαναν και κόντρα στον Εθνικό. Σε παιχνίδια όπου οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, αυτά είναι τα στοιχεία που δίνουν το κάτι παραπάνω σε μια ομάδα, ώστε να πάρει τη νίκη. Και φυσικά, ας ελπίσουμε αυτή τη φορά η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, διότι στα τρία πρώτα ματς των πλέι-οφ ο Αστέρας είχε να αντιμετωπίσει εχθρικούς ρέφερι. Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Θοδωρής Γκάτζιος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μαρουκάκη, Μπουντόπουλο και αναμένεται να τους αντικαταστήσουν οι Τόρες, Κυριάκος.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση του Αστέρα, με ανακοίνωσή της, καλεί τους φιλάθλους της Αμαλιάδας αλλά και όλης της Ηλείας, να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη που θα φέρει τον Αστέρα πιο κοντά στη Football League: «Την Κυριακή στις 5, στο γήπεδο Αμαλιάδας, ο Αστέρας Αμαλιάδας υποδέχεται τον Ηρόδοτο. Το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο. Η ώρα του Αστέρα έφτασε και μαζί η ώρα για κάθε φίλαθλο του Αστέρα, κάθε Ηλείο φίλαθλο, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Με νίκη, ο Αστέρας μας φτάνει στην πολυπόθητη δεύτερη θέση, με νίκη, κρατάμε το όνειρο της ανόδου στη Football League, ζωντανό.

Την Κυριακή στις 5μ.μ., όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν κοντά στον Αστέρα, ο οποίος κόντρα σε όλα, καταφέρνει να σταθεί όρθιος και να διεκδικεί την ιστορική άνοδο, μετά από 47 ολόκληρα χρόνια. Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια, δεν μπορεί να λείψει κανείς μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος