FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Τσικλητήρας 2-1: Συνεχίζει ακάθεκτος

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Αστέρα

Ο Αστέρας έκανε το 4 στα 4 στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας στην Αμαλιάδα και τον Τσικλητήρα Πύλου με σκορ 2-1. Οι βυσσινί παρέμειναν στο +3 από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από Αστέρα Βλαχιώτη και Καλαμάτα που έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά μπήκε δυνατά και στο 15΄ άνοιξε το σκορ. Ο Κέρι έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαρμπαρούσης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα του Τσικλητήρα, Κόκκαλη.

Στο 20′ απευθείας φάουλ του Κέρι έδιωξε ο Κόκκαλης  και στο 23′ από κόρνερ του Κέρι, ο Μαρουκάκης έκανε το πλασέ για να διώξει  ο γκολκίπερ του Τσικλητήρα.

Στο 43′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση του Τσικλητήρα, με ένα σουτ του Ακασού που απομάκρυνε εύκολα ο Καβουσάκης.

2-0 στο 48΄

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά και στο β΄ μέρος και στο 48΄ έγινε το 2-0. Ο Κυριάκος εκτέλεσε φάουλ, δημιουργήθηκε σύγχυση μέσα στην περιοχή των Μεσσήνιων και ο Σταθάκης από κοντά, σκόραρε. Στο 54΄ κεφαλιά του Μαρουκάκη πέρασε λίγο άουτ και από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και άρχισαν να απειλούν.

Στο 58′ ο πρώην βυσσινόλευκος, Μπόρις Οντβόνγκ, έπιασε ανενόχλητος μια κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ  και στο 82′ ο Τσικλητήρας μείωσε σε 2-1 με σουτ του Μαράντου   μέσα από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπαρούσης για καθυστέρηση και στην επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Μπανούση να διώχνει πάνω στη γραμμή το αδύναμο σουτ του Μπίζου.

 

Αστέρας: Καβουσάκης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Σταθάκης, Αρβανίτης, Ενγκουέμ (46′ Κυριάκος), Μπανούσης, Ρόβας (88′ Παγώνης), Μαρουκάκης (63′ Κασάπης), Κέρι (77′ Τόρες), Μπαρμπαρούσης.

Τσικλητήρας:  Κόκκαλης, Μανιδάκης, Κωστόπουλος (75′ Μαράντος), Μπίζος, Ακασού, Μούσα, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος, Οντσβόνγκ, Γιαννόπουλος, Αμπραχαμιάν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος