FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Την Τρίτη η απόφαση για το ματς με Ηρόδοτο

Ημερομηνία: 25-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εκδικάστηκε χθες το απόγευμα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση για τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Ηρόδοτο. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να βγει την προσεχή Τρίτη, μετά από αίτημα των δικηγόρων για προθεσμία κατάθεσης υπομνημάτων για περαιτέρω δικαιολογητικά. Αυτό σημαίνει πως η άνοδος στη Football League θα κριθεί από την Π.Ε. της ΕΠΟ, καθώς την Κυριακή θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική και την Τρίτη θα ανακοινωθεί η απόφαση. Η οποία απόφαση αφορά τόσο τον Αστέρα όσο και τον Ηρόδοτο, καθώς αμφότερες έχουν ελπίδες για άνοδο στη Football League.

Θ. Γκάτζιος: «Δεν φοβόμαστε τον Εθνικό»

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός του Αστέρα, Θοδωρής Γκάτζιος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα stoplekto.gr τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβάται τον Εθνικό:  «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Υπολογίζουμε τον Εθνικό αλλά δεν τον φοβόμαστε. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας».

Τέλος, οι φίλοι του Αστέρα, που θα μεταβούν την Κυριακή στο «Γρ. Λαμπράκης»  της Καλλιθέας, θα προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος