FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας – Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με Μίχο

Ημερομηνία: 12-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Ο Πέτρος Μίχος αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης του Αστέρα για την κάλυψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο έμπειρος τεχνικός, που την Κυριακή «πλήγωσε» με την τέως πλέον ομάδα του τον Αιολικό τους «βυσσινί», κρίνεται ως ο καταλληλότερος για να ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό σήμερα θα μεταβεί στην Αθήνα ο Κώστας Νικολόπουλος, προκειμένου να γίνει η καταληκτική συνάντηση. Δυσκολίες στη σύναψη συμφωνίας υπάρχουν και από το σημερινό «ραντεβού» θα κριθούν τα πάντα. Αν κι εφόσον δεν έχει ευτυχή κατάληξη η διοίκηση της ομάδας του Αστέρα θα είναι υποχρεωμένη να εξετάσεις άλλες περιπτώσεις.

Στο μεταξύ, η επιστροφή του Θανάση Νικολόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους αναβάλλεται, καθώς η νέα μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο παίκτης έδειξε ρήξη χιαστών, όπερ σημαίνει ότι ουσιαστικά χάνει το μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε, ότι την Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Σέιν Γκαντιάγκα, προκειμένου πρώτα να διαπιστωθεί η αγωνιστική του ετοιμότητα κι εν συνεχεία να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αν κι εφόσον κριθεί ικανός να βοηθήσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος