FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Προχωρά στη συγκρότηση ισχυρής διοίκησης

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Γ.Σ. του Αστέρα, με τη συμμετοχή 100 περίπου ανθρώπων που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ανάμεσά τους ήταν ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, όπως και άλλοι επιφανείς επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής, ο Δήμαρχος  Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα κατά τη περασμένη σεζόν, Βαγγέλης Αγγελής αλλά και ο Άγγελος Αναστασόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΗ και ιστορικό μέλος του Αστέρα.

Η Γενική Συνέλευση του Αστέρα  έστειλε αισιόδοξα μηνύματα. Αφού εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός ομόφωνα, συζητήθηκε η ανάδειξη νέου Δ.Σ. και ορίστηκε ομόφωνα μια Διοικούσα Επιτροπή, αποτελούμενη από επιχειρηματίες, να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την συγκρότηση ισχυρής διοίκησης, η οποία μόλις συγκροτηθεί σε Σώμα, θα ανακοινωθεί.

Α. Αναστασόπουλος: «Ο Αστέρας θα βρει την αίγλη του παρελθόντος»

Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, δεσμεύτηκε για την κατασκευή στεγάστρου στην εξέδρα, αλλά και  στήριξη της ομάδας, ενώ ο Άγγελος Αναστασόπουλος, ο οποίος είχε να παραστεί σε Γενική Συνέλευση του Αστέρα πάνω από είκοσι χρόνια, ενώ τουλάχιστον τα τελευταία δέκα έχει παραμείνει «σιωπηλός» και μακριά από τα «φώτα», θέλησε να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση, αναφέροντας: «Γίνεται μια προσπάθεια από όλους τους φορείς της πόλης, φιλάθλους και σοβαρούς παράγοντες. Υπάρχει η πίστη ότι ο Αστέρας θα μπορέσει να βρει την αίγλη και τη δύναμη του παρελθόντος, όταν σε καιρούς χαλεπούς, είχε φτάσει μέχρι και τη Β΄ Εθνική».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος