FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Μπολοβίνης

Ημερομηνία: 22-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

mpolovinis

Ένα νέο συνεργάτη παρουσίασε χθες ο Αστέρας Αμαλιάδας. Ο λόγος για τον προπονητή τερματοφυλάκων Φίλιππο Μπολοβίνη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, με θητεία σε ομάδες της Super League και Football League, όπως οι Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακός, Λάρισα, Πανιώνιος και Πανθρακικός. Ο κ. Μπολοβίνης, ο οποίος κατάγεται από την Κορινθία, έχει αναλάβει την εκπαίδευση και προπόνηση των τερματοφυλάκων, μια εξειδικευμένη δουλειά. Ήδη τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αμαλιάδα και εργάζεται με το γκρουπ των τερματοφυλάκων, τον Γιώργο Τσάμη, τον Γιάννη Καλλιακμάνη και τον Βαγγέλη Βλάχο.
«Η γνωριμία μου με τον κ. Αγγελή ήταν ο λόγος που με έφερε στον Αστέρα. Ο κ. Αγγελής είναι οργανωτικός άνθρωπος και όπου πηγαίνει, το έργο του σε σύντομο χρονικό διάστημα φαίνεται. Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι μια καλή ομάδα, οργανωμένη, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία», ήταν το σχόλιο του Φίλιππου Μπολοβίνη.

* Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας ευχαριστεί θερμά τον πρώην πρόεδρο της Δόξας Ν. Μανολάδας κ. Νίκο Τακτικό, για την προσφορά φραουλών που έκανε στην ομάδα και τον Όμιλο Μπίλια, για την προσφορά του σε πορτοκάλια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος