FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Οι πρώτες κινήσεις…

Ημερομηνία: 14-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με το Δήμαρχο Ήλιδας

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Αστέρα, ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες σχεδιασμού της νέας σεζόν.
Ο Βαγγέλης Αγγελής, σήκωσε μανίκια και έπιασε δουλειά. Ήδη τη Δευτέρα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ήλιδας. Ο Βαγγέλης Αγγελής, πραγματοποίησε αυτοψία, είχε συνεργασία με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Aθλητικού Kέντρου και συζήτησαν προβλήματα και λύσεις σε ό,τι αφορά την επάνοδο της ομάδας σύντομα εκεί για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας της.

Επίσης, ο Βαγγέλης Αγγελής, ο Δημήτρης Νάστος και ο Σπύρος Αποστολίδης επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια του Αστέρα, στα οποία με τη συνδρομή του επιχειρηματία Ανδρέα Παπαδάτου, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες συντήρησης και βελτίωσής τους.

Υπήρξε, τέλος,  ραντεβού με τον φυσικοθεραπευτή του Αστέρα, Παναγιώτη Συρμόπουλο, από τον οποίο ζητήθηκε να καταθέσει τις απόψεις του αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό του φυσικοθεραπευτηρίου της ομάδας που βρίσκεται στα αποδυτήρια, έτσι ώστε οι παίκτες να μην χρειάζεται να πηγαίνουν έξω για φυσικοθεραπείες.

Θετικό το κλίμα με το Δήμαρχο

Εξάλλου, σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι  η συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Αστέρα και τον Δήμαρχο Ήλιδας, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του νομικού προσώπου «Ηλείος», Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, αλλά και άλλοι συνεργάτες. Συμφωνήθηκε να γίνει επισπορά του βοηθητικού γηπέδου και να προχωρήσει η συντήρησή του, ενώ ήδη κάποιες ζημιές που υπήρχαν βαίνουν προς αποκατάσταση, έτσι ώστε να λειτουργήσει και πάλι κανονικά το πότισμα του αγωνιστικού χώρου. Στο βοηθητικό γήπεδο αναμένεται να διεξαχθεί η προετοιμασία της ομάδας, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί το κεντρικό γήπεδο. Παράλληλα συζητήθηκαν οι κατασκευή ενός τέταρτου βοηθητικού γηπέδου, αλλά και στεγάστρου στην εξέδρα του δημοτικού σταδίου. Τέλος, στα πλάνα του Αστέρα, είναι και η δημιουργία γυναικείου κλαμπ, μια σκέψη η οποία φαίνεται ότι αρχίζει και βρίσκει πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

Πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας

Εντωμεταξύ, ανακοινώθηκε από τον Αστέρα ότι θα υπάρχουν πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, οι τιμές των οποίων θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Οι κατηγορίες αυτές θα είναι:

1)GOLD, 2)  SILVER, 3) «Βυσσινί», 4) Family (αυτή η κατηγορία θα συνδυαστεί με εγγραφές παιδιών στην Ακαδημία) και 5) White (αυτή η κατηγορία θα είναι αποκλειστικά για γυναίκες).

Επίσης, τα διαρκείας θα είναι ονομαστικά και θα συνοδεύονται και με την ταυτότητα του κατόχου, ο οποίος θα προσκομίζει τηλέφωνο διεύθυνση, e-mail, καθώς η ομάδα θα κάνει κάποια χάπενιγκ στα οποία θα μετέχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων αυτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος