FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: «Ξενιτεύεται» με Αχαϊκή

Ημερομηνία: 27-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτη επιλογή το γήπεδο της Γαστούνης

Ο Αστέρας είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει την Αμαλιάδα για ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα γι’ αυτό κόντρα στην Αχαϊκή στις 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να δώσει χρόνο ώστε να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή του Τσικλητήρα, Νίκου Κακαλέτρη, κατά τη συνέντευξη Τύπου, μετά το κυριακάτικο ματς: «Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα και βγήκαν υγιείς από αυτό το γήπεδο. Είναι από τα χειρότερα, για να μην πω το χειρότερο γήπεδο που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και είναι ευτύχημα που κάποιος παίκτης δεν τραυματίστηκε»!

Ξανά στις 3 Δεκεμβρίου στο σπίτι του

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν δεν διεξάγεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια ο Αστέρας θα μεταβεί στο Λεωνίδιο (5 Νοεμβρίου). Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Αχαϊκή (στις 12 Νοεμβρίου) και στη συνέχεια η ομάδα της Αμαλιάδας πηγαίνει στον Πύργο για να παίξει με τον Πανηλειακό (19 Νοεμβρίου). Ακολουθεί νέα διακοπή και το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι εντός έδρας για τον Αστέρα, είναι στις 3 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟ Βάρδας, δηλαδή σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα από σήμερα.

Αυτό το μεγάλο διάστημα, έχει βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του Αστέρα, οι οποίοι γνωρίζουν ότι διαθέτουν μια τεχνική ομάδα και χρειάζεται καλό γήπεδο για να ξεδιπλώσει τις αρετές της. Έτσι, προκειμένου να μην πατηθεί ο αγωνιστικός χώρος για αυτό το διάστημα, εξετάζουν τη λύση η ομάδα να δώσει το παιχνίδι της με την Αχαϊκή σε κάποιο άλλο γήπεδο. Πρώτη επιλογή είναι αυτό της Γαστούνης και αν καταφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας να βγάλουν άδεια για το εν λόγω γήπεδο, το ματς θα διεξαχθεί εκεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος