FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ξεκαθαρίζει για μεταγραφή επιθετικού

Ημερομηνία: 31-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταγραφική περίοδο για τις ερασιτεχνικές ομάδες και ο Αστέρας δεν αποκλείεται να προβεί σε μεταγραφή επιθετικού. Ο τεχνικός Τίμος Καβακάς σε συνεργασία με τη διοίκηση, εξετάζουν εδώ και μέρες το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός.

Οι «βυσσινί» διαθέτουν τρεις σέντερ-φορ, τους Μαρουκάκη, Μπαρμπαρούση και το νεαρό Σταθάτο, με τον τελευταίο να παίρνει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα και θα ήθελαν έναν ακόμη σέντερ-φορ ώστε η ομάδα να είναι πλήρης και στη γραμμή κρούσης. Μάλιστα, υπάρχουν επαφές με επιθετικό που δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο Λεωνίδιο την Κυριακή

Κατά τα άλλα, μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, την προσεχή Κυριακή. Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει για την 5η αγωνιστική το Λεωνίδιο στην Αρκαδία, με στόχο το 5 στα 5, προκειμένου να παραμείνει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα. Το Λεωνίδιο φαντάζει ως η πιο αδύναμη ομάδα του 5ου Ομίλου καθώς μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει βαθμό, ούτε καν έχει σκοράρει (0-9 γκολ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος