FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας – Νέος τεχνικός ο Μιχάλης Βλάχος

Ημερομηνία: 13-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Αποκτήθηκαν οι Ν. Παπουτσής και Κασάπης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και μέχρι πρότινος προπονητής του Ζευγολατιού είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Αστέρα.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Πέτρο Μίχο, τον οποίο ηθικοί λόγοι ανάγκασαν να απορρίψει την πρόταση της ομάδας της Αμαλιάδας (μετά το θόρυβο που ξέσπασε στη Μυτιλήνη ότι αποχώρησε από τον Αιολικό για λογαριασμό άλλης ομάδας) η διοίκηση των «βυσσινί» κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε τον πρώην άσσο των ελληνικών γηπέδων.

Μάλιστα ο Μιχάλης Βλάχος έπιασε αμέσως δουλειά, αφού χθες βρέθηκε στην Αμαλιάδα και είχε την πρώτη γνωριμία- προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η μεταγραφική ενίσχυση, με τον σέντερ φορ Νίκο Παπουτσή (εκ Θεσσαλονίκης που αγωνιζόταν στο Λουτράκι) και τον 21χρονο σέντερ μπακ Ηλία Κασάπη να εντάσσονται στο έμψυχο δυναμικό, πραγματοποιώντας και την πρώτη τους προπόνηση.

Ενώ να υπενθυμίσουμε ότι έχει επέλθει συμφωνία και με τον Γκαντιάγκα τον Σενεγαλέζο, που φτάνει Αμαλιάδα την Παρασκευή αν δείξει ότι είναι έτοιμος, θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, ενώ είναι κλεισμένος ένας ακόμα παίκτης, ο οποίος αναμένεται σήμερα να βρεθεί στην Αμαλιάδα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι διοικούντες του Αστέρα έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε η ομάδα να ανακάμψει πριν να είναι αργά για την πορεία της στο πρωτάθλημα. Και το διάστημα αυτό ενδείκνυται για αλλαγές, αφού την Κυριακή δεν υπάρχει πρωτάθλημα αλλά ο εντός έδρας αγώνας με το Λουτράκι για το κύπελλο Γ’ Εθνικής. Άρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συντελεστούν οι όποιες αλλαγές και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Της Μαρίας Καραντώνη

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος