FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας : «Μπαμ» με Ζόρο Κπόλο

Ημερομηνία: 02-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

MESSINA, ITALY - NOVEMBER 27: Adriano of Inter Milan talks to Marco Andre Zoro of Messina during the Serie A match between Messina and Inter Milan at the Stadio San Filippo on November 27, 2005 in Messina, Italy. Zoro picked up the ball and threatened to walk off the pitch following racist abuse from the Inter Milan fans. (Photo by New Press/Getty Images)

Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αστέρας Αμαλιάδας. Πρόκειται για τον Μάρκο Αντρέ Ζόρο Κπόλο, τον 33χρονο διεθνή Ιβιοριανό μεσοαμαυντικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα, έχοντας λάβει μέρος στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού σε δυο Κόπα Άφρικα, αλλά έχοντας φορέσει και τη φανέλα της Μπενφίκα, το 2011, πριν παραχωρηθεί δανεικός στη Σετούμπαλ. Ο Ζόρο, έχει αγωνιστεί επίσης στην Serie B με τη Σαλερνιτάνα και τη Μεσίνα, στη Ligue 2 της Γαλλίας με την Ανζέ, στη Ρουμανία με την Κραϊόβα, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στον ΟΦΗ τη σεζόν 2013-2014  και τα Χανιά τη φετινή σεζόν, όπου είχε τρεις συμμετοχές. Με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Ζόρο έχει 22 συμμετοχές έχοντας αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα του 2006, όταν η ομάδα του έφτασε στον τελικό του θεσμού. Κόπηκε το 2006 από το Μουντιάλ της Γερμανίας, ενώ επανήλθε στο Κόπα Άφρικα το 2008, σημειώνοντας και το μοναδικό του γκολ, στο νικηφόρο 3-0 επί του Μάλι. Μια σπουδαία προσθήκη για τους Αμαλιαδίτες, καθώς ο Ζόρο Κπόλο θα προσθέσει εμπειρία στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Προετοιμάζεται για μάχη με Ερμιονίδα

Στα αγωνιστικά, ο Αστέρας προετοιμάζεται για την κυριακάτικη εντός έδρας μάχη με την Ερμιονίδα, όπου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει. Οι «βυσσινί» μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στη Θήβα και τη Χαλκίδα, βρίσκονται μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ακολουθούν άλλα δύο σερί εκτός έδρας ματς με Παναργειακό και Αιολικό. Ο Αστέρας λοιπόν θα πρέπει να πάρει βαθμό ή βαθμούς με την Ερμιονίδα για να είναι πιο άνετος βαθμολογικά στη συνέχεια. Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

zoro-asteras2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος