FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Με κόσμο στην Καλλιθέα

Ημερομηνία: 24-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι φίλοι της ομάδας οργανώνουν εκδρομή για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό

Στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, στο στάδιο «Γρηγόριος Λαμπράκης» και όχι στο Κερατσίνι, θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Αστέρα Αμαλιάδας. Μια εξέλιξη θετική για τους «βυσσινί», καθώς πρόκειται για μεγαλύτερο γήπεδο και πιο ασφαλές, με άριστο αγωνιστικό χώρο. Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το τελευταίο των πλέι-οφ, όπου ο Αστέρας με νίκη, εκτός απροόπτου, θα πάρει την άνοδο στη Football League. Οι φίλοι του Αστέρα, οργανώνουν εκδρομή για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15-20 ευρώ, ανάλογα με την πληρότητα του λεωφορείου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα επικοινωνούν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6907 546528.

Με ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: «Ο Αστέρας Αμαλιάδας, αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 5μ.μ. τον Εθνικό Πειραιά, στο τελευταίο παιχνίδι των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Football League. Με νίκη η ομάδα, εξασφαλίζει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, ό,τι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι. Και περιμένει να διεκδικήσει αυτό που θα έχει κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, με την αξία της, την άνοδο. Εμείς, οι φίλαθλοι του Αστέρα, καλούμαστε να κάνουμε το χρέος μας και να σταθούμε πλάι στην ομάδα μας, στον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια. Να βρεθούμε πλάι στην ομάδα της καρδιάς μας και να τη βοηθήσουμε να φτάσει στη νίκη και τη δεύτερη θέση, να κάνει το άλμα για τη Football League. Οι φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας, οργανώνουν εκδρομή, για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Περαιά».

Επιστρέφουν τρεις

Ο τεχνικός Θοδωρής Γκάτζιος θα έχει στη διάθεσή του τους  Γιώργο Μπουντόπουλο, Ματθαίο Μαρουκάκη και Νίκο Μπουζούρα, που εξέτισαν τις ποινές τους. Στον αντίποδα απών θα είναι ξανά ο Ντιέγκο Τόρες. Ο Ισπανός μέσος χρειάστηκε να φύγει εσπευσμένα την προηγούμενη βδομάδα για την πατρίδα του, εξαιτίας προσωπικού προβλήματος. Μέχρι χθες δεν είχε επιστρέψει ενώ και το γεγονός ότι πρακτικά απουσιάζει εδώ και δυο βδομάδες από τις προπονήσεις, καθιστά αδύνατη τη χρησιμοποίησή του, ακόμα και αν επέστρεφε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος