FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: «Μαζί για την επιστροφή στις νίκες»-6-0 την Πηνεία για το Κύπελλο

Ημερομηνία: 30-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας δίνει την Κυριακή το ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και η διοίκηση μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα της, καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την επιστροφή στις νίκες. «Την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ., η ομάδα μας υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Περισσότερο από ποτέ έως τώρα, ο Αστέρας σε έχει ανάγκη. Χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι με την Αχαϊκή και στο παιχνίδι του Πύργου με τον Πανηλειακό, ο κόσμος της ομάδας μας έδωσε με τον παλμό του το δικό του στίγμα, έβαλε τη δική του σφραγίδα. Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας. Το ταξίδι του πρωταθλήματος είναι μεγάλο, ο δρόμος είναι μακρύς και σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι, χρειαζόμαστε και τη δική σου συμπαράσταση. Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «βυσσινί».

 

Πάνοπλος…

Στα αγωνιστικά, προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και ο Τίμος Καβακάς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ηλειακό ντέρμπι, ευελπιστώντας να δει τους παίκτες του να μπαίνουν δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και να δημιουργούν προϋποθέσεις για τη νίκη.

 

Α.Ε. Πηνείας-Αστέρας 0-6: Έβγαλε την υποχρέωση με εξάρα!

Ο Αστέρας νίκησε χθες 6-0 στο Καραλέτσι την Α.Ε. Πηνείας και έφτασε τα 16 γκολ σε τρεις αγώνες στον 3ο Όμιλο του Κυπέλλου Ηλείας. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-5 με τον Μπαρμπαρούση να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Ενγκουέμ, Κέρι και Σταθάκη από ένα. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Σταθάτος στο 65΄.

 

Α.Ε. Πηνείας: Ματλής, Αργυρόπουλος, Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Παρασκευόπουλος (68΄ Πολυζωγόπουλος), Χριστόπουλος, Λιακόπουλος, Κουτσόπουλος, Γαλάνης (50΄ Ρούγκο), Μίχα (50΄ Μπλούφας).

Αστέρας: Τσάμης, Παγώνης, Μπουτσικάκης, Κασάπης, Σταθάκης (70΄Αρβανίτης), Ενγκουέμ, Κασνέτση (70΄ Ρόβας), Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης (50΄ Κυριάκος), Κέρι (50΄ Παπαδόπουλος), Τόρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος