FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Καταθέτει έφεση…

Ημερομηνία: 04-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προσφεύγει σήμερα ο Αστέρας, ασκώντας έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία μηδενίζεται στο διακοπέν παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και του αφαιρούνται πέντε βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα των πλέι-οφ. Πλέον ο Αστέρας θα προσπαθήσει να ανατρέψει την απόφαση αυτή, η οποία του στερεί την άνοδο που κέρδισε μέσα στο γήπεδο.

Πάντως, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος, ακόμα κι αν δεν αλλάξει η ποινή του και παραμείνει τρίτος στο Νότιο Όμιλο, ελπίζει στην άνοδο με το να μη συμμετάσχει στη νέα Football League κάποια ομάδα, έστω μία. Κι αυτό διότι είναι πρώτος επιλαχών. Είναι πέμπτος συνολικά από τις 8 ομάδες  των πλέι-οφ, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον τρίτο στο Βόρειο Όμιλο, Τηλυκράτη και δη στη διαφορά τερμάτων.

Τι αναφέρει η Προκήρυξη

Η Προκήρυξη πρωταθλήματος αναφέρει τα εξής: «Αν μία ή περισσότερες ομάδες που δικαιούνται να αγωνιστούν στη Β’ Εθνική παραιτηθούν για οποιανδήποτε λόγο από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί (νέας περιόδου) ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν την απαιτούμενη για την συμμετοχή τους αδειοδότηση, ή αν μία ή περισσότερες από τις τέσσερις δικαιούμενες να προβιβασθούν ομάδες από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική κατηγορία δεν καταφέρουν να συστήσουν ΠΑΕ ή δεν λάβουν την προβλεπόμενη αδειοδότηση (αφού ήδη από την περίοδο 2017 – 2018 και μετέπειτα όλες οι προβιβαζόμενες στη Football League ομάδες πρέπει να πληρούν στο ακέραιο τα ειδικά κριτήρια και τις προβλέψεις του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων για την συγκεκριμένη κατηγορία), τότε: Το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι τέσσερις (4) αμέσως επόμενες στην σειρά κατάταξης – μετά τον προβιβασμό των προβλεπόμενων – του μίνι πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και σύμφωνα με την σειρά κατάταξής τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος