FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Η φανέλα των 70 χρόνων

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

fanela-astera-amaliadas-70-xronon

Δόθηκε στη δημοσιότητα η φανέλα των 70 χρόνων του Αστέρα Αμαλιάδας. Το σχέδιο της επετειακής φανέλας, με την οποία ο Αστέρας Αμαλιάδας θα τιμήσει την ιστορία του, στάλθηκε από την εταιρεία Umbro και την ερχόμενη βδομάδα θα γίνει και η παραλαβή της.

Η συγκεκριμένη φανέλα θα φορεθεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή, στις 9 Απριλίου. Όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας «πρόκειται για την προσπάθεια σύνδεσης εποχών-σταθμών στην εβδομηντάχρονη ιστορία του Αστέρα μας. Το βυσσινί φόντο, σαφής αναφορά στα πρώτα χρόνια, όπως και το λευκό αστέρι, που ήταν η πρώτη ονομασία του συλλόγου.

Εν συνεχεία η ενηλικίωση, το μεσοδιάστημα και η κορυφαία στιγμή του Αστέρα Αμαλιάδας. Οι ρίγες, το λευκό παντελονάκι και ο κύκλος μέσα στον οποίο βρίσκεται το αστέρι, παραπέμπουν στο 1972 και τη Β’ Εθνική. Και τέλος, το παρόν, η σύγχρονη εποχή και το μέλλον. Η χρωματική ομοιογένεια με κυρίαρχο χρώμα, ποιο άλλο από το βυσσινί, για τις ανάγκες των σύγχρονων κανονισμών με τη διακριτή διαφορετικότητα χρωμάτων μεταξύ των ομάδων.

Στο στήθος η ελληνική σημαία, μόνιμος προσανατολισμός της ομάδας, η συμμετοχή της στις εθνικές κατηγορίες. Και τέλος, ο αριθμός 70 στο μανίκι, παραπομπή στο ταξίδι και την ομάδα η οποία ξεκινάει από πολύ μακριά για να φτάσει επίσης πολύ μακριά. Μια φανέλα, τόση πολλή σημασία.

Μια φανέλα τόσο βαριά.Μια φανέλα η οποία θα φορεθεί στο εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα με την Παναχαϊκή. Ένα παιχνίδι από το οποίο κανένας «Αστερίτης» δεν μπορεί να λείψει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος