FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Δεν προλαβαίνει τη Βάρδα ο Μελετίδης

Ημερομηνία: 24-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

meletidis

Ο Αλέξανδρος Μελετίδης δεν προλαβαίνει το ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας την επόμενη Κυριακή, 2 Απριλίου (αυτή την Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική στη Γ΄ Εθνική). Ο ικανός μεσοεπιθετικός, ως γνωστόν, έχει μια θλάση στο δικέφαλο και αναμένεται να είναι έτοιμος στις 9 Απριλίου, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Απών από το παιχνίδι της Βάρδας θα είναι και ο Νίκος Μπουζούρας, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Λάζαρου Σέμου και μέχρι και σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα είναι φουλ, καθώς δεν δόθηκε ρεπό. Οι «βυσσινί» θα ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα εντείνουν την προετοιμασία τους ενόψει του ηλειακού ντέρμπι.

Δύσκολο πρόγραμμα

Απομένουν έξι αγώνες για τον Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (έχει να κάνει και ρεπό) και ο αμαλιαδίτικος σύλλογος βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, 10 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα είναι πλέον άνετη βαθμολογικά, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης καθώς ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. ΠΑΟ Βάρδας εκτός, Παναχαϊκή εντός και Λουτράκι εκτός, περιλαμβάνει το πρόγραμμα τις προσεχείς τρεις αγωνιστικές, τρία δύσκολα ματς, στα οποία οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν και να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία.

Ευχαριστήριο σε Μπολοβίνη
Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας ευχαριστεί θερμά τον εξωτερικό συνεργάτη Φίλιππο Μπολοβίνη, ο οποίος παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος