FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ανανέωσε και ο Τσάμης

Ημερομηνία: 20-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσάμης είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε στους «βυσσινί» της Αμαλιάδας, μετά τους Αρβανίτη, Μπουτσικάκη, Μπουζούρα. Ο Τσάμης έκανε σπουδαία σεζόν και δεν είναι τυχαίο ότι είχε προτάσεις από ομάδες της Β΄ και Γ΄ Εθνικής. Ο Αστέρας όμως ήθελε πολύ να τον κρατήσει και τα κατάφερε, όντας πολύ δυνατός φέτος διοικητικά, με τους Θανάση Παπαγεωργίου, Κώστα Νικολόπουλο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα είναι  η εξής: «Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τσάμη. Πρόκειται για μια σημαντικότατη επιτυχία του συλλόγου, να διατηρήσει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ και της Γ΄ Εθνικής. Με χαρά τον υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή χρονιά».

Δ. Αρβανίτης: «Η ομάδα είναι πολύ δυνατή»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωσή του στον Αστέρα, έκανε ο Δημήτρης Αρβανίτης στο asterasamaliadas.gr.

«Είμαι χαρούμενος που για μια χρονιά ακόμα θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Αστέρα. Ήρθα στην ομάδα τον Γενάρη, και διαπίστωσα ότι με την παρουσία του κ. Νικολόπουλου, ο Αστέρας αλλάζει επίπεδο τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά. Η ομάδα με την είσοδο του κ. Παπαγεωργίου και των υπολοίπων προσώπων είναι πάρα πολύ δυνατή πλέον και έχουν ήδη αρχίσει και μπαίνουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό τη νέα χρονιά. Δείγμα και η πρόσληψη του κ. Μίχου ως τεχνικού, για τον οποίο τα λόγια είναι περιττά. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, χρειάζεται βοήθεια από όλους και θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια αυτή. Κι εμείς από την πλευρά μας, με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να βάλουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος