FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας – Ανέλαβε ο Σέμος

Ημερομηνία: 30-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

semos

«Έχει δυναμική ο Αστέρας», δηλώνει σήμερα στην «Πρωινή»

Ο Λάζαρος Σέμος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Αστέρα, αφού αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο 41χρονος Γιαννιώτης τεχνικός, ο οποίος ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στον Θεσπρωτό, στην Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα και στην Προοδευτική Περάματος, ενώ διετέλεσε για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2011-12, βοηθός του Πάμπου Χριστοδούλου στην Α.Ε. Λεμεσού, γύμνασε για πρώτη φορά χθες τους ποδοσφαιριστές και την προσεχή Κυριακή θα κοουτσάρει την ομάδα στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι. Η ομάδα της Κορινθίας έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από τον Αστέρα και το ματς είναι απολύτως στα μέτρα του, για να έρθει η πολύτιμη νίκη, που θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Λ. Σέμος

«Να σταθεροποιηθεί σε εθνική κατηγορία»

Ο Λάζαρος Σέμος μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τη συμφωνία με τον Αστέρα και έκανε λόγο για μια ιστορική ομάδα, που έχει δυναμική. «Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αστέρα έγιναν σε καλό κλίμα και διαπίστωσα πως θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Ο Αστέρας είναι ένας ιστορικός σύλλογος, με δυναμική και πρέπει να σταθεροποιηθεί σε εθνική κατηγορία. Με αυτή τη διάθεση κινούνται οι διοικούντες τον σύλλογο. Όσο για μένα, θα πρέπει καταρχάς να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγώνα της Κυριακής με το Λουτράκι, για να βελτιωθούμε βαθμολογικά», τόνισε αρχικά ο Σέμος, ο οποίος δεν θέλησε να σταθεί στις απουσίες του Αστέρα στο κυριακάτικο ματς: «Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε απουσίες, θα πορευτούμε με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και όλα τα παιδιά στο μέλλον θα πάρουν ευκαιρίες. Όσο για μεταγραφές, θα πρέπει πρώτα να δω την ομάδα».

Τρία προβλήματα

Απών από την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Λουτράκι θα είναι ο ικανός επιθετικός Γιώργος Μπαρμπαρούσης (έχει πετύχει τρία γκολ ως τώρα), ο οποίος συμπλήρωσε  κάρτες στον αγώνα με την Παναχαϊκή.  Εξάλλου, αποχώρησε από τους « βυσσινί»  ο Νίκος Δούλος, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση. Τραυματίας είναι και ο Δημήτρης Μπράβος (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το ματς της Κυριακής. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος