FOLLOW US: facebook twitter

Ας μην αναλωθούμε στα ίδια και τα όμοια!

Ημερομηνία: 19-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni1

Δε πρόλαβε να στεγνώσει το… μελάνι μας, αφού χθες μόλις γράφαμε από την ίδια στήλη το ότι πολύ φοβούμαστε ότι το έργο Πάτρα – Πύργος οδηγείται για μια ακόμα φορά στις καλένδες μετά τα γνωστά γεγονότα με την αναβολή της 4ης δημοπράτησης και την υπόθεση Καλογρίτσα και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας αποφάσισε να συγκαλέσει νέα σύσκεψη για το ίδιο θέμα την ερχόμενη Δευτέρα στο συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας. Αποδέκτες της πρόσκλησης όλοι οι φορείς του νομού.

Και ως κίνηση σωστή μεν από τον κ. Γεωργιόπουλο αφού δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, ωστόσο το… δια ταύτα έχει σημασία, το τι δηλαδή θα βγει από μια ακόμα σύσκεψη. Θεωρείται σίγουρο ότι θα συσταθεί για μια ακόμα φορά ένα Πανηλειακό μέτωπο το οποίο θα κινηθεί διαμαρτυρόμενο προς το Υπουργείο Υποδομών ζητώντας εξηγήσεις και δεσμεύσεις από τον κ. Σπίρτζη.

Ως εδώ όλα λογικά ακούγονται, όμως επειδή η κοροϊδία με το θέμα του αυτοκινητόδρομου είναι πλέον δεδομένη, καλό θα ήταν να περάσουμε σε κάτι πιο δυναμικό και πιο δραστικό. Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα της σύσκεψης, γιατί δεν φτάνουν αυτήν την ώρα οι «κραυγές» και η ανάλυση του χιλιοειπωμένου ιστορικού της υπόθεσης!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος