FOLLOW US: facebook twitter

Αργοναύτης-Πανηλειακός 0-7: «Προπόνηση» με Αργοναύτη!

Ημερομηνία: 16-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φάση από το χθεσινό παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο.

 

Ο Πανηλειακός έκανε το δύο στα δύο για τη Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας, επικρατώντας 7-0 του Αργοναύτη Κατακόλου στο γήπεδο της Σπιάντζας και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Γιώργος Κούτσης παρέταξε 7 παίκτες από την πρώτη ομάδα που όμως δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και 4 μικρούς από τα τμήματα υποδομής, τους Πλατή (τερματοφύλακας), Κόκκινο, Καραχάλιο και Πρέντι. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν άλλοι τρεις μικροί, οι Σπυρόπουλος, Αρβανίτης και Γρηγορόπουλος, ενώ πέρασε στο παιχνίδι στο 46΄ και ο Μπουρλάκης.

Το 0-1 έκανε στο 5΄ ο Γεωργακόπουλος με σουτ, το 0-2 στο 20΄ ο Βουργουντζής με τον ίδιο τρόπο, το  0-3 στο 25΄ ο Πρέντι με «κεραυνό» από 35 μέτρα, το 0-4  στο 29΄ ο Χατζηστάμου από ασίστ του Σκοζάι και το 0-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου  στο 44΄ ο Κατελούζος, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Πρέντι με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 0-6, στο 68΄ ο Αρβανίτης είχε δοκάρι και στο 80΄ ο Σπυρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Λεωνίδα Καββαθά και διαμόρφωσε το τελικό 0-7.

 

Αργοναύτης: Λ. Καββαθάς, Αντζουλάτος, Καρτάλος (24΄Κάκιας), Χρυσικόπουλος, Δρακόπουλος, Ντάλιος, Κόγκα (46΄ Λινάρδος), Παπαδόπουλος, Δασκόπουλος, Λαμπρόπουλος (65΄ Καλατζής), Δήμου-Μπαντουδάκης (53΄ Χ.Καββαθάς).

Πανηλειακός: Πλατής, Κόκκινος, Γκουβέρος, Γιαννακόπουλος, Κατελούζος, Καραχάλιος (53΄ Σπυρόπουλος), Σκοζάι (55΄ Αρβανίτης), Γεωργακόπουλος, Χατζηστάμου (46΄ Μπουρλάκης), Βουργουντζής (65΄ Γρηγορόπουλος), Πρέντι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος